Tartalomtípus adatainak szerkesztésekor hiba

erika221 képe

Van az oldalamon néhány tartalomtípus, egyedi mezőkkel. A tartalomtípus szerkesztésekor az alábbi oldal alján szereplő hibaüzenetet kapom (formázatlanul megjelenik az oldal felső része, de aztán semmi értelmes:
Jelenlegi hely
Címlap » Adminisztráció » Felépítés » Tartalomtípusok
Ajánlat
Hozzáadás a csoporthoz: Alapértelmezés
Elsődleges fülek

Szerkesztés(aktív fül)
Mezők kezelése
Manage dependencies
Megjelenés beállítása
Hozzászólás mezők
Comment dependencies
Hozzászólás megjelenítése

Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 2929159 bytes) in /home/.../public_html/fejlesztes
/includes/database/database.inc on line 2136

Máshol nincs gond és nem történt telepítés, törlés, stb. Csupán tartalmakat szerkesztettem (egyedüli admin felhasználóként).
Van valamilyen ötletetek, hogy mi okozhatja ezt és hogy lehetne megoldani?

Taxonomy upgrade extras: 
Nagy Gusztáv képe

Ahogy a hibaüzenet is mondja, a PHP-nek rendelkezésre álló 64Mb memória kevés ehhez a funkcióhoz. A tárhely beállításait kellene megnézni, vagy a tárhelyszolgáltatót kellene megkérni az emelésre.

0
0

Nagy Gusztáv

erika221 képe

Igen, ezt megértettem belőle, és nem is a jelentésével van bajom.
A helyen kérdés az volna, hogy valóban lehet olyan, hogy egy tartalomtípus, amiben van egy cím, egy törzs meg egy feladatsorszám (még csak nem is hivatkozás) az ennyire sok memóriát igényel?
Közben meg összetettebb nézetek és mindenféle szabályokkal végrehajtott műveletek hibátlanul mennek. Gyanús, hogy valami történik a háttérben, aminek nem kéne. Úgyhogy helyesen az lenne a kérdés, hogy hogyan lehetne ennek utánajárni. Van valamilyen mód, amivel magam is tudok ilyet, vagy mindenképpen a szolgáltató szerveroldali vizsgálódására lesz szükség?
Köszönöm

0
0
szantog képe

Nincs ebben semmi gyanús. 64 D7nek egy minimálblognál bonyolultabb oldal esetén egyszerűen kevés

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

erika221 képe

Akkor "megnyugodtam". Köszönöm az információt.

0
0