Tartalom típus sablonok szellemi termékekhez

Anonymous képe

Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a Drupal alkalmas-e a következőre, és ha igen, hogyan:
Weblapomon különböző típusú szellemi termékeimet szeretném prezentálni. Minden típusnak vannak közös (név, leírás, letöltés stb.) és egyedi tulajdonságai:

Program
- Platform
- Screenshotok
- etc.
Zene
- Kotta
- Hangnem
- etc.
etc. etc.

Szeretném, ha egy típushoz meg lehetne adni ilyen jellemzőket, és minden típushoz egy sablon tartozna, amibe kiválasztva egy bizonyos szellemi terméket, behelyettesítődnének a jellemzők, valahogy így:

<h1>{{név}}</h1>
<p>{{leírás}}</p>
<p>Platform: {{platform}}</p>

Lehetséges-e ez a Drupalban, esetleg valamilyen modul segítségével?

Előre is köszi
thSoft

Hojtsy Gábor képe

Röviddel ezelőtt már válaszoltam egy rendkívül hasonló kérdésre. Lényeg, hogy az ott hármas pontban leírt módon tudsz új típust létrehozni, ezekhez pedig a Drupal sablonrendszerével lehet sablont venni, ami kitölti a külön mezőkbe beírt értékeket a HTML lapban az olvasó számára.

0
0
Anonymous képe

Elég balga voltam, hogy nem nézegettem meg a postot, pedig a delikvensnek gyakorlatilag hasonló rendszerre lenne szüksége, mint nekem. Bocsi. És köszi, látom, hogy erre van szükségem!
thSoft

0
0
nevergone képe

Ha már itt vagyunk, egy apró kérdés:
Gyakorlati oldalról mi a különbség a kettő között? Mert látom, hogy van, aki az egyiket preferálja, míg más a másikat.
Lehet ennek valami gyakorlati oka is, mondjuk képességbeli-különbség, stb. ?

0
0
Hojtsy Gábor képe

A flexinode a korai kísérlet a cck a jövő, azt fejlesztik rendesebben, és arra lesz elvileg migrációs út a flexinode használóknak. Szerintem új fejlesztéshez már nem érdemes flexinode-ot használni, csak ha korábbiról frissítesz (és még nincs korrekt flexinode-ből cck-be importáló megoldás).

0
0