Sziasztok!
Újra elakadtam.
Egy jótékonysági, Übercart alapú licit oldalt csinálok. Következőképpen épül fel:
Következőképpen épül fel:
Termék (ubercart termék tart. típus), Felajánló (tartalomtípus), Támogatott (tartalomtípus).
Szeretném kilistázni a felajánló termékeit úgy, hogy ha rákattintok bármelyikre, annak a saját termékeit listázza ki. Próbálom a Views-el összekattogtatni, de nem jutok egyről a kettőre.
Jelenleg így néz ki: Kapcsolat: store_refer (felajánló tartalomhivatkozása), Szövegkörnyezeti szűrők: tartalomazonosító (összekapcsolva a store_refer -el).
Viszont így nem listáz.
Meg lehet oldani, amit szeretnék, vagy felejtsem el?
Előre is köszönöm.
Üdv.
Charlos
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Drupal verzió:
Fórum:
Közel járok...
Csináltam egy nézetet, ami a store_refer címére szűr, csak egy bibi van: szokványos beviteli mező. Ezt szeretném átírni legördülő listára úgy, hogy adott tartalomtípus node címeit listázza.
Most így néz ki a kód:
A legördülő lista tényleg megjelenik a Hello és a Szia lehetőségekkel, de, hogyan tovább?
Előre is köszi.
--
Üdv:
Charlos
programozás nélkül - entity reference
próbáltad megoldani az entity reference-vel?
- entity reference típusú views-ban készíted el a termékek listáját, amelyhez beállítod szűrőnek(contextual) a felajánlóra hivatkozó mezőt
- a Felajánló (tartalomtípus)-ban létrehozol egy entity reference mezőt legördülő lista felületi elemként, amelybe a fenti nézetet már csak be kell állítani
...első ránézésre ez kell neked: a felajánló oldalán, egy legördíthető listában megjelennek a személy által felajánlott termékek
?
Geva
----- Számítások - Kalkulátorok
Közel járok...
Csináltam egy nézetet, ami a store_refer címére szűr, csak egy bibi van: szokványos beviteli mező. Ezt szeretném átírni legördülő listára úgy, hogy adott tartalomtípus node címeit listázza.
Most így néz ki a kód:
A legördülő lista tényleg megjelenik a Hello és a Szia lehetőségekkel, de, hogyan tovább?
Előre is köszi.
--
Üdv:
Charlos
Na jól elbeszélgetek magammal :)
Sikerült elérni, hogy a select form-ot feltöltsem a tartalmak címeivel, valahogy így:
Viszont a kiválasztott értéket át kellene adnom valahogy a views-nek, hogy eszerint szűrje a termékeket.
De, hogyan?
--
Üdv:
Charlos