Nagy fába vágtam fejszémet...
Tableselect-be szeretnék select-t elhelyezni. Ezt sikerült is az alábbi módon megtennem - megjelenik, választható...Csak:
nem kapom vissza a kiválasztott értéket. Próbáltam #process-el elkapni az értéket, akkor a következőt kapom:
"Cannot use a scalar value as an array form_builder() függvényben (/var/www/d72/includes/form.inc 1803 sor)." és 1807 sorra ugyanezt.
ami ezt tartalmazza: $element['#processed'] = TRUE; és $element['#sorted'] = TRUE;
Ebből arra következtetek, hogy nem tudja a beágyazott selectet feldolgozni... (lehet, hogy rosszul gondolom - én csak egy gyenge elméjű medvebocs vagyok)
Próbáltatm '#element_validate'-el is - ekkor nem találom a kiválasztott értéket.
Egyáltalán lehetséges tableselect-be select-t elhelyezni? (feltúrtam a netet, de nem találtam megoldást)
D7.22-t használok.
Köszönöm, hogy elolvastad.
'#type' => 'select', '#options' => $opt, )), 'nid' => $rec->sa_tickets_nid, ); ... '#type' => 'tableselect', '#header' => $header, '#options' => $rows_unchecked, '#multiple' => true, //'#process' => array('_sa_tickets_num_value'), //'#element_validate' => array('_sa_tickets_num_value'), ); ...