többnyelvűsítés csak címlapon működik

bellabici képe

Egy számomra érdekes problémával találtam magam szembe, az alábbi lépések után és a visszaolvasások sem segítettek a megoldásban:
- létrehoztam viewsban nézeteket, és ehhez kötött tartalomtípusokat, amelyeket menüpontokhoz rendeltem azért, hogy a speciálisan ezekhez létrehozott cikk-tartalmat címlap szerűen lehessen mindegyiken megjeleníteni
- a multinyelv be van állítva mindegyik tartalomtípusnál és a views-ban is ugyanúgy mint a címlapos tartalmak esetében fel is hozza a tartalomszerkesztő
- minden node esetében be van a közzétételnél állítva, hogy engedélyezze a többnyelvűsítést

A gond: hiába mentem el a cikket az adott nyelven, keverve hozza (mind a magyar, mind az angol pont alatt) az összes nyelvet megjelenítésben. Ez a címlapnál nem áll fenn, működik nyelvenként szépen elválasztva, ahogy kell, csak azokban a nézetekben, amiket kvázi címlapnak én hoztam létre. A views-ban ugyanazt a beállítást adtam neki az others-ban, mint a front view esetében van.

Hálás lennék, ha valaki elindítana a megoldás irányába!

Köszönettel

Drupal verzió: 
Sk8erPeter képe

Ha jól értem, Views segítségével jeleníted meg a tartalmaidat, és az a probléma, hogy ömlesztve jelenik meg a tartalom, úgy, hogy az összes fordítás látszik (minden nyelvhez tartozó tartalom).

Ez esetben a Views modul admin-felületén a "Filter criteria" résznél add hozzá ezt:
Content translation: Language (= Current user's language)

Views - Filter criteria - Language

Views - Filter criteria - Language

0
0
bellabici képe

így teljesen simán ment a beállítás, ismét tanultam valami érdekeset!

0
0
Sk8erPeter képe

Örülök, hogy sikerült! :)

0
0