Több Blokk icon

szarkab képe

Tisztelt Drupalosok!

http://test.ragnarokhungary.com/ Szeretném megvalósítani ezen a weboldalon azt, hogy a bal oldali blokkban elhelyezett menüknek más és más iconja legyen! Mert itt látszik hogy ugyan olyan (piros fehér zöld) mindegyik menünek! Több menüt is szeretnék létre hozni, de mindegyiket más iconnal! Hogy tudom ezt megvalósítani?

Következő kérdés. Headerbe van olyan blokk hogy middle header. Középre csak egy png képet akarok betenni! Hogy tudom? Sőt háttérkép is jó lenne a header blokkok mögé!

Köszönöm előre is!

Drupal verzió: 
Fórum: 
Den képe

Hol is akadtál el pontosan? Mit csináltál ami nem sikerült?

A problémád legegyszerűbben css-ben oldható meg, a menü id + block-icon class-al rendelkező div-et kell megcéloznod és a háttér képet cserélned.

1
0
szarkab képe

Tehát azt szeretném megcsinálni, hogy minden menü más és más ikont kapjon! Hogy csináljam ezt meg? Acquia Marina ezt a sminket használom. Kezdő vagyok sminkelésben, ezért részletesen szeretném tudni, hogy milyen fájlban kell pl átírni azt hogy van pl 5 menü és mindegyik más képet kapjon.
A weboldalon test.ragnarokhungary.com -on a Home és az útmutató menüpont ugyan ugy néz ki. Ezt szeretném megcsinálni úgy hogy más képet kapjon. De ilyen menüből lesz 5 darab...

0
0
simont képe

Leírni kicsit hosszadalmas lenne a dolog. Úgy gondolom, a drupál nagyon sok mindent tud, és meg is könnyít dolgokat, de elengedhetetlen egy kis CSS és HTML ismeret. Google-ba beírod, hogy CSS alapok, és elindulsz. Vagy ha van egy barát, ismerős akinek már van némi tudása e téren, segíthet. Ha kitartó vagy, előbb utóbb rájössz. Van egy Firebug kiegészítő, amit én a Firefox böngészőben használok, segít abban hogy hol, melyik css-ben kell átírnod a parancsokat. Előre, és kitartás!

0
0

SimonT

Den képe

Abból a tényből, hogy a válaszomból semmit sem értettél feltételezem, hogy neked először legalább egy alap css tudást kell megszerezned.

Erre kezdeném: Css alapok

1
-1