Beküldte timi - 2012. október 20. 22.05 twitter facebook linkedin Tudtok ajánlani jó, kezdő felhasználóbarát szolgáltatót, nagy tárhellyel? (mp3-ak, sok fénykép) Fórum: Hoszting kérdések Ez reklám lenne Permalink Beküldte venis - 2012. október 20. 23.52 De mekkora tárhely kellene? És küldök üzenetben ajánlatot. 0 0 Üdv. Venczel István "Csak a puffin ad neked erőt és mindent le bíró akaratot." A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges jó kérdés Permalink Beküldte timi - 2012. október 21. 00.29 Most kb saccra 800MB van fent (nem tudtam pontosan megnézni) évente kb 1-2 album mp3 kerül fel (legális, kórusunk fellépéseiről felvétel) + fényképek, most kb 400db kép van fent, alkalmanként 25-150db körül szoktam feltölteni, 800x600-as jpg-ket. 0 0 T. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges kár, hogy reklám :( Permalink Beküldte timi - 2012. október 22. 18.36 Így hogyan tudhatom meg, hogy ki nyújt megfelelő szolgáltatást? 0 0 T. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges erre van a személyes kapcsolatfelvételi űrlap Permalink Beküldte aboros - 2012. október 22. 19.55 a tiéd például ez: http://drupal.hu/user/6476/contact 1 0 - clear: both; A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Ajánlottam Permalink Beküldte zionduc - 2012. október 22. 21.24 Privátban küldtem neked üzenetet. Nincs érdekeltségem az ajánlott cégnél. Szerintem érdemes megnézned a szolgáltatásukat. 0 0 Írj rám, ha érdekel a Győri Drupal Használói Találkozó. A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Ez reklám lenne
De mekkora tárhely kellene? És küldök üzenetben ajánlatot.
Üdv.
Venczel István
"Csak a puffin ad neked erőt és mindent le bíró akaratot."
jó kérdés
Most kb saccra 800MB van fent (nem tudtam pontosan megnézni) évente kb 1-2 album mp3 kerül fel (legális, kórusunk fellépéseiről felvétel) + fényképek, most kb 400db kép van fent, alkalmanként 25-150db körül szoktam feltölteni, 800x600-as jpg-ket.
T.
kár, hogy reklám :(
Így hogyan tudhatom meg, hogy ki nyújt megfelelő szolgáltatást?
T.
erre van a személyes kapcsolatfelvételi űrlap
a tiéd például ez:
http://drupal.hu/user/6476/contact
-
clear: both;
Ajánlottam
Privátban küldtem neked üzenetet.
Nincs érdekeltségem az ajánlott cégnél. Szerintem érdemes megnézned a szolgáltatásukat.
Írj rám, ha érdekel a Győri Drupal Használói Találkozó.