szöveg megjelenítés egy mező felett

nakos képe

Sziasztok!
Segítséget kérnék. Készítettem egy tartalom tipust, melynek egy rekordjában több adat (általában számok) és a hozzájuk tartozó magyarázatok vannak.
A views modullal szűrők segítségével válogatok le különféle feltételeknek megfelelő táblázatokat.
Megoldható-e az hogyha az egérmutatóval egy adatra mutatok, akkor a hozzá tartozó magyarázó szöveg (ami ugyenezen rekord egy adott mezőjében található) valamilyen formában megjelenjen (hasonlóképpen, mint pl: egy menüpont rövid leírása, ha rámutatunk)?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
SecMan képe

Ha a views megjelenítési formája "Mezők", akkor a magyarázó szöveg beállításainál azt választod, hogy "ne legyen megjelenítve".
Fontos, hogy az "adat" mező ez után legyen a sorrendben.
Ennek a mezőnek a beállításainál -> eredmények átírása -> mező kimenetének felülírása -> itt pedig az előző mező tokenjét kell beírnod kb. így: "<span title="előző-mező-tokenje">ennek-a-mezőnek-a-tokenje</span>

A tokeneket a "Helyettesítési minták"-nál keresd

0
0
nakos képe

Hú, hogy miket tud ez a view modul.
Köszönöm.
Már csak egy szépséghibája van, hogy a megjelenő magyarázó szöveg < p > -vel kezdődik és < /p > -vel végződik.
Ezt hogyan lehetne eltüntetni.

A magyarázó szöveget lehet esetleg feltételhez kötni, vagy két view-t kell készíteni, egyikben mindenki hozzáférhet, a másikban pedig a regisztráltak férhetnek hozzá.

0
0
szt képe

Minden mező beállításánál a "Stílus beállításai" részben külön testre lehet szabni a mező, a címke és ezek befoglaló html elemeit, meg class-okat is lehet egyénileg beállítani. Itt a <p> taget le tudod szedni.

A Views Conditional modullal meg készíthetsz egy olyan mezőt, ami egy másik mező tartalmától függően változhat.

0
0