A probléma:
Egyedileg szeretném beállítani a Wysiwyg szerkesztőt az egyes oldalakhoz, "helyekhez", mint pl.
1. Egy adott blokk esetén ne jelenjen meg a Wysiwyg editor, de a többinél igen.
2. Többnyelvű oldalnál többnyelvű blokk esetén hiába Full HTML a blokk szövegformátuma, nem jelenik meg a Wysiwyg editor, így szegény usernek a HTML kóddal kell szerkeszteni, ami túl nem jó. :-)
3. Egy Views nézet Fejléce hiába Full HTML formátumú, annak módosításakor a Wysiwyg editorban lehet ugyan formázottan beírni a szöveget, de az oldalon az "eredmény" már nem formázottan jelenik meg.
D7 alatt Wysiwyg és TinyMCE 3.4.2 modulokat használok és szeretném megtartani ezt a konfigot, ha lehet. Korábban kipróbáltam a Tiny-TinyMCE-t és ott meg lehetett külön adni, hogy mely oldalakon jelenjen meg a Wysiwyg editor, de a fentinél nem.
Milyen megoldás lehet erre?
Előre is köszönöm.
ugyanez a probléma CKeditorral
...épp a hajam kezdtem tépni, mert egyik pillanatról a másikra eltűnt a CKeditor menüsora, és egyszerűen nem jöttem rá, miért.. feltúrtam a netet is érte eredménytelenül... de akkor a többnyelvűség lehet az oka, most állítottam át a Dupalt, többnyelvűre...
Van valakinek megoldása?
Teljesen el vagyok keseredve.
Előre is köszönöm én is.
na közben visszaállt
eredeti állapotba, de nem tudom mitől.. kétségbeesésemben kikapcsoltam az utolsó három telepített modult, és most működik.....
nem tudom, melyik volt a ludas, de gyanítom hogy a facebook for drupal
Konzol?
Akkor lehet, hogy neked is ajánlanám a js konzol ellenőrzését olyan esetben, amikor nem megy:
http://drupal.hu/comment/67732#comment-67732
(A másik dolog, hogy a ckeditor hozzá van rendelve bizonyos szövegformátumokhoz; megnézném, azok körül is minden rendben van-e, nem lett-e valami elállítva.)