Szín

joca képe

Drupal

Fórum: 
joca képe

Sziasztok! Nem találtam megfelelö helyet ezért ide írom a gondom. Nekem nem kell smink meg semmi csak egy modul ami azt csinálja hogy a drupál színét át lehet vele váltani. Arra gondolok van az alap drupal ami kék szinü és azt meg változtatni például feketére. Meg tudnátok nekem mondani van-e ilyen maodul és ha igen akkor mi a neve. Elöre is köszönöm

0
0
alippai képe

A color modul, benne van az alap Drupalban. Utánna a smink beállításainál tudsz változtatni.
De ez sminkfüggő. Az alap Garland (kékszínű) sminket át lehet vele szinezni.

Esetleg ha bővebb leírást kérsz szólj.

0
0

Lippai Ádám
young element

joca képe

Nagyon szépen köszönöm a segítséget
Hello Jo lenne egy bövebb leírás mert hiába bemgyek nem tudom meg változtatni felül pedig kiir két hibá amki ezek

* warning: realpath() [function.realpath]: Unable to access /nfs/extra/j/jo/joca/wwwroot/sites/all/themes/engines in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 16.
* warning: realpath() [function.realpath]: Unable to access /nfs/extra/j/jo/joca/wwwroot/sites/all/themes/engines in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 16.

0
0
Pasqualle képe

Lbatov képe

Sziasztok! Nekem is a color a probléma. Garland van beállítva, beállításokban nem lehet szineket változtatni. Be van kapcsolva a Color modul. Saját gépemen van egy teszt. XAMPP! 5-ös drupál.
Ja nagyon kezdő vagyok és nam találtam rá megoldást a forumban. Köszönöm ha válaszoltok rá! Üdv mindenkinek!

0
0
alippai képe

A "beállításokban nem lehet színeket változtatni" és a "color a probléma" dolgokat kicsit pontosabban írhattad volna, ebből nem derül ki sok minden.
Esetleg nézd meg, hogy a files könyvtár (vagy amit beállítottál tárolóhelynek) írható-e.
Privát fájlkezelési módban nem biztos, hogy működik a színezés.
Probléma lehet a php.ini-ben beállított alacsony memóriahasználat (min. 16M kell ha nincs más modul bekapcsolva)
Olvastam továbbá hogy a files könyvtár .htaccess fájlában ezeknek a soroknak a kikommentezése (# jel...) segít.

#Options None
#Options +FollowSymLinks
0
0

Lippai Ádám
young element

Lbatov képe

Köszönöm, hogy válaszoltál! Sajnos annyira kezdő vagyok, hogy nem tudtam pontosan leírni amit le kellett volna. Ezeket megcsináltam és igy sem müködik. Majd élesben kiprobálom.

0
0
szikar képe

Adminisztráció/Webhely beállítások/Fájlrendszer menüpont alatt a letöltési módot állítsd nyilvánosra, akkor működni fog.

0
0
dióhéj képe

nekem sem működik....sikerül átszínezni, az előnézeti képen látom is, amit csinálok, de aztán semmit nem csinál...vagy valami könyvtárakat kellene másolnom valahová?

kiírja ezt:

* A beállítások elmentve.
* „pictures/color/garland-0f0ae03a” könyvtár létrehozva.

aztán marad minden kék....

0
0
Lbatov képe

Üdv Mindenkinek! Nem igazán értem, hogy mi történt, de nekem meg nem jelent meg az a rész ahol állítani tudtam volna a színeket. Kb. 3-szor töröltem az adatbázist, Drupal könyvtárhoz véletlenül sem nyúltam. Létrehoztam az üreset, ugyanolyan névvel. Majd indítottam a drupalt install.php. Nem értem, de egyszer csak megjelent. Ja adatbázist a saját gépemen:http://localhost/phpmyadmin/server_databases.php címen. Kezdők tudatlanságával fogalmaztam. Ezért elnézést!

0
0
dió+héj képe

köszi, hogy próbálsz segíteni, de odáig már eljutottam, hogy a color modul megjelenik, tehát színezni tudok, az előnézetét is látom, el is menti, csak éppen nem történik semmi...marad az eredeti kék garland smink....

0
0
husztisanyi képe

Én azt csináltam, hogy tthoni "wamp" szerveren (localhoston), nyílvános fájlrendszer mellett, beállítottam a kívánt garland színmódosítást, majd a files/color könyvtár tartalmát átmásoltam a themes/garland/images -be. Frissítés után gyönyörűen működik!

0
0