Sport site, esemény beküldése után autómata üzenet

csakiistvan képe

Kigondoltam valamit, de még csak elméleti síkon létezik.

Azt kellene megoldanom, hogy adott egy site, ami összefoglalja egy adott sportág eseménynaptárát. Legyen ez a sportág most a tenisz.

Ezen a siteon lenne eseménynaptár, ami kilistázna több kategóriában eseményeket. Nemzeti bajnokság, Magyar kupa, stb. Most mellékes hogy létezik e ilyen a valóságban a teniszhez.
Az eseményekhez fontos hogy hozzá lehessen rendelni embereket, különböző kategóriákban. Főbíró, főbíró asszisztens, stb, stb. Az így kijelölt usereknek a rendszer automatikusan elküldene egy levelet, benne az eseményhez feltöltött dokumentumokkal, teendőkkel.

Ennyi. Amihez nem tudom hogy kezdenék hozzá, az az eseményekhez való user hozzárendelés(kategóriánként), és az ezt követő e-mail küldés, benne az információkkal.

Üdv

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
csakiistvan képe

Mivel nagyon motoszkál a téma, így inkább nekiültem, mint elméletben próbálgassam összepakolni.

A userek csatolását az eseményhez könnyen meg lehetett oldani CCK-al, arra is sikerült rájönni hogy ami nekem kell az előre elkészített levelek küldéséhez, a Rules háza táján kell keresni. De sikerült elakadni, mert nem találtam olyan szabályt ami nekem jó lenne a levél küldéséhez

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest