Speciális kifejezés fordítása - Colorbox

Luigi.hu képe

D7 alatt kerestem egy a userek által Nagyon könnyen kezelhető képgalériát, amire egyelőre csak a Media gallery modul létezik, ami sajnos csak a "nyavalyás" Colorbox modullal használható. :-(

A probléma az, hogy a Colorbox a legnormálisabb template-je kiírja azt, hogy pl. "Item 1 of 4" (lásd a mellékletet), amit viszont nem tudok lefordítani. Ez nem egy konkrét hosszabb mondat, amit karaktersorozatként a 'Beállítások » Helyek és nyelvek » Felület fordítása » Fordítás' menüben könnyen lefordíthatnék. Ráadásul az "item" szó enyhén szólva is gyakori kifejezés és a hosszú listában nem találtam olyat, ami a Colorbox modulra utalna.

A 'Beállítások » Helyek és nyelvek » Felület fordítása » Frissítés' oldalon a Colorbox modul fordítása aktuális, így nem igazán értem, hol lehet a hiba.

Egyébként van itt egy másik furcsaság is, egyedül a Webform modulnál látszik az, hogy 'Nincs elérhető fordítás', pedig ennek léteznie kell fordításnak, de az online frissítés csak nála vmiért nem működik. Lehet, hogy vmi nem tökéletes a Localization update-nél?
Köszönöm.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
CsatolmányMéret
Kép ikon Colorbox Items.jpg3.21 KB