spammerek

magveto képe

Sziasztok! Csak kívácsiságból teszem fel a kérdést, az elmúlt egy két napban ugrásszerűen megnőtt azoknak a száma akik regisztrálni akartak nálam - és nem azért mert tetszik nekik a honlap. Az egyik honlapomon, pl. ma 28-an szerettek volna regisztrálni, na de persze nem aktiválom őket.
A másiknál meg nem tudnak írni semmit, na de ahogy néztem a jelentést, szinte óránként regisztrált egy-egy érthetetlen betűs felhasználó.

Kérdésem, csak annyi, tináltok is így van ez, vagy csak az én honlapjaimra szálltak rá?

Fórum: 
magveto képe

Igen, Captchat használok, a többit nem ismertem, de akkor próbálkozok. :)

0
0
magveto képe

Feltettem a captcha mellé a mollom-ot is, de az ahogy nézem az áll regelők ellen nem csinál semmit.
Esetleg be lehet állítani valahogy, hogy csak bizonyos országokból lehessen regisztrálni?

0
0
nevergone képe

Be is állítottad őket?
Én ezt üzemeltem be nemrég, jónak tűnik: http://drupal.org/project/draggable_captcha

0
0
magveto képe

Igen, de szerintem ezek valós személyek, csak hát regisztráció után nem tudnak semmit sem csinálni mert nem engedem, úgyhogy angolosan távoznak.
Ezért gondoltam, hogyha csak egy adott területen lehetne regisztrálni, akkor alapból ki lennének szorítva.
Olvasgattam az álregelőkről, de egyelőre nem találtam használható megoldást.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Valós személyek ellen semmilyen automatizált védelem nem jelent védelmet.

0
0

Nagy Gusztáv