Spam-özön a webhely e-mail címére (a math captcha nem elég?)

Közszolga képe

Sziasztok, a következő történt: A webhelyem e-mail címére elkezdtek özönleni a közismert férfiasságnövelő szer hirdetései (napi 30-40). A spamszűrő kiszűri, de mégis zavar. Ennek elkerülésére módosítottam a webhely címét, a régi címet pedig megszüntettem.

A cím módosítása után néhány nappal elkezdtek jönni a kéretlen levelek az új címre is.
A felhasználók ezt a címet akkor ismerhetik meg, ha új felhasználóként regisztrálnak, erre megy ki a jelszó. A regisztrációs űrlapot math captcha védi.
Mi gondoltok, már túl gyenge a math captcha, vagy valami más oka van a dolognak?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

A kapcsolat űrlapon keresztül jönnek a spam-ek, vagy direktben? Mert hiába raksz egy jó Captchát, ha máshol meg kint virít az e-mail cím.

0
0

Nagy Gusztáv

Közszolga képe

Direktben jönnek a levelek arra a címre, amit kizárólag a regisztráció során ismerhetnek meg. A regisztráció pedig captcha-val védve van.

0
0
Pasqualle képe

Direktben jönnek a levelek arra a címre

szoval a captcha-nak semmi koze a spam-hez..

nezd ha barkinek kiadod az email cimet nem ertem miert csodalkozol ha spam erkezik ra. ez mar nem a kilencvenes evek..

0
0
Közszolga képe

Megismétlem: Nem küldtem ki senkinek direktben a címet. A címről az épp regisztráló felhasználó értesül, amikor innen megkapja az automatikus regisztrációs levelet.
Most ismét módosítottam a címet, várom, hogy megint rájönnek-e.

0
0
pp képe

írd be az email címedet a google-ba érdekes eredményeket fogsz kapni. Nekem pl.
1. ostoba emberek kirakták a mélcímemet a megkérdezésem nélkül.(ostoba mert 2009-ben mélcímet webre kirakni olyan mint macskát mikrózni 1980-ban) Volt aki miután kértem, hogy vegye le, kirakta védett oldalra, tehát még mindig kint van és most már nem írok neki mert minek. Nyílván kint van az oldalon a google analitycs tehát zsírmindegy, hogy védett oldal vagy nem. A történet bája, hogy az én ímél címemről bárki megmondja, hogy személyes adatnak minősül-e vagy sem...muhahah
2. Aztán ott van egy fordítás amiben ott a mélcímem, mert béna voltam és nem kellett volna beleraknom, aztán egy ideje nem írom pdf-be sem, azért is izélnek, hogy "miértnem abból nem lehet baj"... muhahah
3. Ott van egy csomó email archivumban, amiben nem cserélik le a címeket és szabadon elérhetőek.

Szóval ne aggódj a "védett oldalon nem látszik a mélcím" elég naív hozzáállás. Annyival jobb mint a nyilvános oldal, hogy az első spam-ig Te azt fogod hinni ez használ valamit.

pp

0
0