smsblog

Anonymous képe

Tisztelt Drupal-hozzáértők!

Dankó József vagyok, mi üzemeltettük a jelenleg tetszhalott állapotban és átalakulás előtt álló smsblog.hu blogportált, amely olyan blog-rendszer, amelyet a felhasználók sms-el is szerkeszthetnek. A portál blog-szoftvere olyan módon lett kifejlesztve és lekódolva, ami arra vezetett minket, hogy az egész projektet előröl kezdjük (kaotikus és áttekinthetetlen lett a kódrengeteg).

Éppen ezért egy komplex kérésem lenne. Szükségem van egyrészt egy multi useres blogrendszerre (pl. mint a www.halfirka.hu), másrészt pedig a korábbi smsblog működő és letesztelt sms-küldő/fogadó moduljának a portálrendszerbe integrálására. A célom egy olyan blogportál létrehozása, ahol a felhasználók blogjaikat akár az utcán sétálva is vezetni tudják.

Remélem találok olyan szakembert, aki foglalkozik ilyen megrendelésekkel!

Üdvözlettel:

Dankó József
[email protected]

nevergone képe

A célom egy olyan blogportál létrehozása, ahol a felhasználók blogjaikat akár az utcán sétálva is vezetni tudják.

Esetleg Twitter?

0
0
DJ képe

A Twitter sajnos beelőzött minket, pedig már másfél évvel ezelőtt nekiálltunk a projektünknek. A fejlesztők kissé félremérték képességeiket, és a beígért másfél hónap alatt másfél évig készítették az smsblog-ot. Mire elkészült, már betelt a piac (felbukkant a Csacsa.hu, Mitcsinalszmost.hu és a többi Twitter-klón).

Szerintem a Twitter önmagában kevés. Én egy olyan Twittert szeretnék, ami egy használható és jól átgondolt főoldalon rendezi közösséggé az önálló és teljes értékű blogokkal rendelkező felhasználókat.

0
0
nevergone képe

Szerintem a Twitter önmagában kevés. Én egy olyan Twittert szeretnék, ami egy használható és jól átgondolt főoldalon rendezi közösséggé az önálló és teljes értékű blogokkal rendelkező felhasználókat.

Számtalan Twitter klón van, magyarul is. Magának a Twitternek pedig nyílt az API -ja, így könnyen lehet hozzá "mashup" -okat, és egyéb nyalánkságokat készíteni.

Ne érts félre, mert semmi közöm hozzá, de én úgy látom, hogy a mai helyzetben nem lenne sikere egy teljesen egyedi megoldásnak (újra feltalálni a spanyolviaszt, miközben a Twitter és klónjai körül elég nagy a hirverés, Twiterre üzenni nem csak mobilról és nem csak sms -ben, hanem jól integrált célalkalmazásokkal is, stb.) pláne a szűkös hazai piac keretei között.
De ahogy gondolod, elvégre tényleg semmi közöm hozzá.

0
0
DJ képe

Tudom, hogy lecsúsztam erről, de én nem a Twitterrel és klónjaival akarok versenyezni, hanem kis közösségek felé akarok elindulni. Nem kell az egész világ, hanem csak néhány kisebb szelet belőle.

Esetleg Te tudnál segíteni? Végül is mindegy hogy Twitter-klón vagy Drulap portál, de kell egy oldal, mert a referenciánk jelenleg nem üzemel, anélkül pedig nem tudunk továbblépni.

Egyszerűen kell egy sms-es honlap! Szeptemberben kiadnánk Magyarország első sms-regényét, és kell hozzá egy sms-el szerkeszthető blog, mert a két projekt erősíthetné egymást. Az smsblog és az sms-regény együttesen talán már elégséges ahhoz, hogy hírértéke legyen.

0
0