Smink proxy error

Anonymous képe

Hello!
Gondom lenne a sminkekkel. Letöltöttem egy template-t az oldalamra, WoW theme-t. Adok is címet mindjárt..:http://grafix-community.com/en/drupal_world_of_warcraft_portal_alliance_...
Lényeg, hogy mikor beüzemeltettem, végre megadta a hangulatot, stb, örültem. Ám az adminisztráció során jöttek a gondok. Először csak néhány funkciónál dobta ki a proxy errort, pl. mikor túl sok dolgot állítottam be egyszerre, és mentettem volna le. Ettől függetlenül lementette nekem... Aztán egyre többször dobta ki, majd a végén eltűnt az oldalam, még a kezdőlap se jött be. Itt mondták, hogy a baseurl-t illesszem be, de tulajdonképpen semmit se változott. Fogtam, kitöröltem ftp-n magát a könyvtárat, ahol tárolta a sminket. Ez sem segített neki. Namost, valaki meg tudná mondani, mit tegyek? Nem, nem fogok bluemarine-ra váltani, az az oldalam egyik legfontosabb része azt hiszem a design. Esetleg valaki bele tudna nyúlni, mert 6 órás munkám veszett kárba. Előre is köszönöm!

Fórum: 
Illyés Edit képe

Elárulod mi a konkrét hibaüzenet? Vagy titok?

0
0
Anonymous képe

Nos, most ott tart a dolog, hogy szinte majdnem mindig kidobja a "Proxy Error" üzentet. Bárhol, bárhova megyek. Sikerült átváltanom Bluemarine-re, most még nem csinálja, remélhetőleg nem is fogja.
Proxy Error

The document has moved here.
Na most pont kidobta, miközben importáltam a magyar szövegeket. Ha rákattintok a "here"-re, semmi különös nem történik, csak átdob a freeweb "karbantartós" oldalára. Magyarán, nem található, stb.

0
0
Anonymous képe

na valami ötlet?

0
0
nevergone képe

Azt nem mondtad, hogy freeweb... ott lehetnek furcsaságok.

0
0
Anonymous képe

Bizony.. Tehát, keressek más szolgáltatót?:)

0
0
nevergone képe

Neked kell tudnod, de arra számíts, hogy az ingyenes tárhelyszolgáltatóknál általában jóval nehezebb egy összetettebb rendszer (pl. Drupal) beüzemelése, sőt a legtöbb helyen lehetetlen is.

0
0
Anonymous képe

És.. Van valami konkrét INGYENES tárhely, ahol sikerülhet? Mert már minden reményem elfoszlott...

0
0
nevergone képe

Talán az extra.hu -t javasolhatom, én nem próbáltam még, de itt az oldalon többen igen, és mintha a kézikönyvben leírás is lenne hozzá, hogy mit is hogyan kell beállítani.
Én még régebben üzemeltem be egy Drupal 4.7 -et freeweb -re, és... hát működik, de olyan is. :S

0
0
Anonymous képe

Az imént pont arra regeltem. Azért előre köszi minden!:)

0
0
Anonymous képe

Es hogy sikerult? bevalt? en is ugyanezzel a problemaval kozdok ugy latom egy modul okozza, bizonyos lapoknal proxy errort dob.

0
0
hartam képe

Meg tudnád esetleg mondani, hogy melyik modult érzed hibásnak a dologban?
Esetleg azt, hogy van-e ötleted a hiba kijavításra? Elég fontos lenne, h még legalább egy hétig hibamentesen fusson az oldalam, szóval, ha bárki tud - akár ideiglenes - megoldást, akkor írja meg légyszives! :)

0
0