Smink-eltérések IE-ben és Firefoxban

Almási képe

Üdv!
Több sminknél is észrevettem, hogy eltérő képet adnak különböző böngészőket használva. Egyelőre nem értem, hogyan lehetséges ilyesmi egyáltalán. (Később sem fogom.) A legtöbbször azt a különbséget fedeztem fel, hogy a jobb oldali oszlopot, úgy ahogy van, az IE ledobja a középső oszlop alá.
Most éppen úgy jártam, hogy letöltöttem egy bizonyos Antique Modern nevű sminket, telepítettem, aztán órákig állítgattam a portálomat Firefoxban, és amikor már majdnem kész lettem, eszembe jutott, hogy meg kéne nézni IE-ben is. Na, akkor lettem kész igazán.:(( Jobb oszlop ledobva alulra.
Utána kétórás molyolás és próbálkozás a css fájlban, a legkisebb eredmény nélkül. Elképzelni sem tudom, hol lehetne beállítani, hogy elférjen egymás mellett két oszlop, ha már erre találták ki ezt a sminket. Ami mellesleg nem túl bonyolult, fix szélességű, és csak két hasábot használ. Csak hát, mindössze arra nem alkalmas, amire ki lett találva.
Hálás lennék bármilyen ötletért és segítségért.

www.bravium.hu/blog

Fórum: 
Almási képe

5000 Forintot fizetek annak, aki megoldja a problémámat.

0
0
Anonymous képe

szia
nem tudom, hogy próbáltad-e már, de pl. ha a
#body-nak a padding-right, padding-left értékeit csökkented, akkor !nagyjából! rendesen megjelenik.
szóval szerintem ezeknél kell játszadozni:
#body
#body-wrapper

üdv: sl8r

0
0
Bártházi András képe

Ez nem kifejezetten Drupal, mint inkább CSS probléma. A fő tartalmi elemnek adj egy "overflow-x: hidden;" tulajdonságot a CSS-ben. A Weblaboron lehet, hogy több segítséget is tudnak nyújtani.

-boogie-

0
0

-boogie-

Anonymous képe

az rendben h firefoxra es explorerre sok allatsagot vegig kell jatsz.. nekem eddig sikerult megoldani mindig, talan most is menne ha ertenem h mit jelend szamodra az oszlop? (sejtenem h -re gondolsz, de annal lehetetlen h "bedobja ala")
ha megmagyarazod, segitek..

0
0