Meglévő oldalamat szeretném átöltöztetni, de amikor az új sminket beállítom a menü pontokra nem lehet kattintani.
Régi smink Jackson, az új pedig Profession_pro lenne.
Superfish működött az eredeti smink alatt, igaz ezt kikapcsoltam, de a helyzet mit se változott. Menü pontok megjelennek, de nem lehet navigálni csupán ez a gondom.
-- ez egy tahó beugatás volt a topicnyitónak, amit joggal néztek páran rossz szemmel.. tehát full reedited --
Történelemhamisítás, de azért raktam paste-re az eredeti véleményemet, hogy beállítsak neki lejárati dátumot. Ezt persze hirtelen felindulás miatt elfelejtettem, ezért törlöm.
Nem vitás - paraszt voltam - mint néhányszor előfordult már itt - ofcourse okkal, de nem joggal - majd a topicnyitó is rájön idővel.
És nem ígérem, hogy többet nem fordul elő.
Baromi sok hozzászólásom eltűnik az "előnézet" után pusztán a billentyűzetem delete gombja által - hát ez most nem sikerült.
És böcsülettel végignyaltam az itteni pályafutásomat - haat.. szégyenkeznem nem kell.
Persze az is tudom, hogy ez nem ment fel a hangvétel alól, amit itt megütöttem.
De ez van, néha kijön belőlem némi d8 kód, néha meg ilyen szar... Majd a komjúnity eldönti, mi a fontos.
2
-1
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.
Be kell vallanom minden trollkodás nélkül: igazat adok Gábornak. Visszaolvasva a korábbi kérdéseidet úgy látom, hogy nagyon minimális energiát tettél bele a problémáid megoldásába. Inkább abban bíztál, hogy itt valaki kitalálja, mit szeretnél pontosan és segít neked.
Sajnos ez nem így megy, engem pl. eleinte érdekeltek a problémáid, de most már inkább figyelmen kívül hagyom őket.
igen
valószínűleg.
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.
Ez nagyon nagy segítség de
Ez nagyon nagy segítség de kicsit bővebben is eltudod mondani
Nem vagyunk gondolatolvasók
Ez nagyban függ az új sminkedtől, az oldaladtól és attól, hogy milyen kinézetet szeretnél elérni.
Választ szeretnél? - Új kérdés, új téma - Tesztoldal - Trollkezelés - Frissítés
Ez a régi: https://drupal.org
Ez a régi: https://drupal.org/project/jackson
Erre szeretném cserélni: https://drupal.org/project/professional_pro
Superfish működött az eredeti smink alatt, igaz ezt kikapcsoltam, de a helyzet mit se változott. Menü pontok megjelennek, de nem lehet navigálni csupán ez a gondom.
upsz
-- ez egy tahó beugatás volt a topicnyitónak, amit joggal néztek páran rossz szemmel.. tehát full reedited --
Történelemhamisítás, de azért raktam paste-re az eredeti véleményemet, hogy beállítsak neki lejárati dátumot. Ezt persze hirtelen felindulás miatt elfelejtettem, ezért törlöm.
Nem vitás - paraszt voltam - mint néhányszor előfordult már itt - ofcourse okkal, de nem joggal - majd a topicnyitó is rájön idővel.
És nem ígérem, hogy többet nem fordul elő.
Baromi sok hozzászólásom eltűnik az "előnézet" után pusztán a billentyűzetem delete gombja által - hát ez most nem sikerült.
És böcsülettel végignyaltam az itteni pályafutásomat - haat.. szégyenkeznem nem kell.
Persze az is tudom, hogy ez nem ment fel a hangvétel alól, amit itt megütöttem.
De ez van, néha kijön belőlem némi d8 kód, néha meg ilyen szar... Majd a komjúnity eldönti, mi a fontos.
----
Hogy nem érted a kérdést
Hogy nem érted a kérdést arról senki nem tehet nem kötelező vele foglalkozni.
Amit meg a belinkelt részen írsz az nyomda festéket nem bír, gondolom azért is nem merted egyből ide írni.
Nem vagyok kíváncsi a hozászolásaidra, mert semmit se ér egy nagy nulla amiket ide írsz.
be kell vallanom
Be kell vallanom minden trollkodás nélkül: igazat adok Gábornak. Visszaolvasva a korábbi kérdéseidet úgy látom, hogy nagyon minimális energiát tettél bele a problémáid megoldásába. Inkább abban bíztál, hogy itt valaki kitalálja, mit szeretnél pontosan és segít neked.
Sajnos ez nem így megy, engem pl. eleinte érdekeltek a problémáid, de most már inkább figyelmen kívül hagyom őket.
Persze ez az én személyes véleményem.
Választ szeretnél? - Új kérdés, új téma - Tesztoldal - Trollkezelés - Frissítés
Nem terveztem többet ide írni
Nem terveztem többet ide írni, de sajna nem tudom megállni.
Naná, egyértelműen kihoztad belőlem a tahót, direkt nem ide írtam. Amit ott látsz, már egy erősen cezúrázott, sokat finomított verzió.
Olvasgasd egy kicsit a nagy 'nullákat' - mondjuk ahol nem mtom75 a szerző. Szóval akkor hol van a bottleneck?
----
NeverGone aláírása
Választ szeretnél ?
----