smf-drupal integráció phpbb modul

gmatyi képe

Sziasztok,

Van egy drupalos portálom, illetve egy hozzá kapcsolódó smf fórum. Egyre bizonyossá válik, hogy ez a kombináció maradni fog, mivel az nagyon sok hasznos funkciót találtunk az smf-ben. (pl. magyar helyesírás ellenőrzés beküldés előtt.)

Korábban a phpbb fórumot használtuk, és a http://linux1.no/drupal_phpbb modul segítségével igen korrekten működött a drupal a phpbb-vel. Ezért úgy döntöttem, hogy ezt a phpbb.module -t átportolom smf.module -ra, ami első ránézésre viszonylag egyszerűnek tűnik. Ehhez szeretnék tőletek némi segítséget kérni.

Amit nem nagyon értek, hogy a phpbb_user, phpbb_settings, phpbb_help, phpbb_menu, phpbb_perm és phpbb_block modulok miként hívódnak fel a drupal-ból. Első körben azt szeretném megoldani, hogy amikor egy új regisztráció történik a drupal-ban, akkor az megtörténjen a smf-ben is. Ahogy elnézem a forrásból, a regisztrációkor a phpbb_user($op...) hívódik fel, és a case 'insert': nél lévő kód fut le. De nem értem, hogy hogyan és miként. Szeretném valamivel bővebben átlátni az egészet.

Várom segítségeteket.

Köszi.

gmatyi

MrPrise képe

Hello!

Hogy állsz ezzel a projekttel? Láttam, közben rátaláltál az embientre is. Szeretném én is integrálni az SMF-et a Drupal-ba.

0
0
Basesoft képe

Én is nézegettem az embientet. Sajnos nem igazán csinál semmit a beléptetésen kivűl. Szóval az integráció az túlzás ebben az esetben.
Én végül az SMF teljes migrálása mellett döntöttem.

0
0
MrPrise képe

Nekem nem sikerült még addig sem eljutnom :-(
Le tudnád írni a lépéseket?

0
0