a page--front.tpl.php -ban a 99-125 közötti kód álomány adja a slideshow tartalmát, ezt másold át a page.tpl.php fájlba a 98. sorba(vagy inkább a 99.-be hogy ugyanaz legyen a két fájl. Javasolt lenne összehasonlítani a 2 fájl tartalmát, mert ha csak a slideshow a külömbség, akkor a --front ra nincs szükség.
Még egy kis segítségre lenne szükségem. A képeket feltöltöm és az iconjait vertikálisan rendezi. Hogy lehet át állítani hogy horizontálisan kezelje. (lightbox-ban van a megjelenítés)
Milyen slideshow...?
Nem ártana tudni, milyen slideshow-ról van szó....
(Pl. Views Slideshow vagy tök más?!)
Slideshow
Téma által létrehozott slideshow.
Melyik téma?
Melyik téma?
Buisness
Business
Kérlek legközelebb egy linket
Kérlek legközelebb egy linket is tegyél be a kommentedbe, hogy 100%-ban biztosak legyünk benne miben is akarunk segíteni.
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
Views Slideshow
Hogy működik hogy lehet vele létre hozni slideshowt
http://aboros.com/futo
http://aboros.com/futo-pillantas-a-views-slideshow-modulra
a page--front.tpl.php -ban a
a page--front.tpl.php -ban a 99-125 közötti kód álomány adja a slideshow tartalmát, ezt másold át a page.tpl.php fájlba a 98. sorba(vagy inkább a 99.-be hogy ugyanaz legyen a két fájl. Javasolt lenne összehasonlítani a 2 fájl tartalmát, mert ha csak a slideshow a külömbség, akkor a --front ra nincs szükség.
Segítség
Még egy kis segítségre lenne szükségem. A képeket feltöltöm és az iconjait vertikálisan rendezi. Hogy lehet át állítani hogy horizontálisan kezelje. (lightbox-ban van a megjelenítés)
linket vagy screent tudnál
linket vagy screent tudnál mutatni? Ezen a képen nem látom, vagy nem veszem észre amiről szó van.
Tartalomnál
Mezőként hozzá van adva egy kép mező amit szeretnék ha nem egymás alá helyezne el hanem egymás mellé tenne.
nem értem hogy egy
nem értem hogy egy screenshotot miért nem lehet erről kapni de te tudod, a lányeg hogy CSS-el float-old el.
+ template.php
Köszönöm! Én is megműtöttem eszerint.
Még annyit, hogy a template.php-ban is át kell írni a js részt:
/*** Add javascript files for front-page jquery slideshow.
*/
if (drupal_is_front_page()) {
drupal_add_js(drupal_get_path('theme', 'business') . '/js/sliding_effect.js');
}
helyett
/**
* Add javascript files for front-page jquery slideshow.
*/
drupal_add_js(drupal_get_path('theme', 'business') . '/js/sliding_effect.js');