Simplenews nem kézbesít

petya1962 képe

Létrehoztam egy hírlevelet a simplenews alatt. Már több példányt sikerrel kiküldtem, de most minden érthető ok nélkül a tárban marad a kiküldendő példány.

Bekavarhat-e a Poormanscron modul? Beállítottam korábban.

Próbálkoztam a modulok újratelepítésével, de sikertelenül.

Van-e valakinek ötlete?

Előre is köszönöm.

Üdv.
P

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
geozoli képe

Pont ugyanez a problémám nekem is. Valamikor 2011-ben kiküldtem egy hírlevelet a simplenews-zal, aztán áttértem egy külső megoldásra. Most visszatérnék a simplenewshoz, de nem hajlandó kiküldeni a mailt. Az /admin/content/simplenews lapon az elküldve oszlopban továbbra is a kék óra látszik, pedig az állapot jelentésből többször is elindítottam manuálisan a Cront.

Találtál megoldást ? Úgy látom itt senki sem reagált eddig.

Köszönettel:

0
0

Varga Zoltán (geozoli)
Ezzel küzdök most: www.geomentor.hu

geozoli képe

Feltevésed alapján kikapcsoltam a poormanscront, és láss csodát, elküldte a hírlevelet !

0
0

Varga Zoltán (geozoli)

geozoli képe

Sajnos a fenti megoldás csak egyszer működött. A következő két hírlevél ismét beragadt.

0
0

Varga Zoltán (geozoli)

csakiistvan képe

futtasd kezzel a cront, nezd meg a admin/content/simplenews oldalon az allapotot.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

geozoli képe

Fentebb írtam: "az állapot jelentésből többször is elindítottam manuálisan a Cront". Ismét kikapcsoltam MIME mail kiegészítő modulokat és a Mass Contactot, de semmi hatása.

0
0

Varga Zoltán (geozoli)

geozoli képe

Úgy tűnik esetemben az okozta a leblokkolást, hogy telepítettem a Simplenews Template modult, de az ehhez szükséges PHPTemplate-tel nem foglalkoztam. A Simplenews Template modul kikapcsolása után minden úgy működik ahogy kell. Nem a Poormanscron volt a beragadás előidézője.

0
0

Varga Zoltán (geozoli)