http://www.retikulesfuszerdoboz.hu/
Az oldalamon a smink NEM támogatja a legördülő menüt, így telepítettem a simplemenut.
Szeretném a felső régióból áthelyezni a szürke sávba,a fejléc alá vagyis az elsődleges menü helyére.
Most a sminkben az elsődleges menüt kikapcsoltam, de egyébként ugyanitt jelenik meg.
Hiába próbálkozom a admin/settings/simplemenu nél, ne mozdul.
A "CSS selector to attach menu to: *" pontban beállítottam a #primary-t de úgy meg sem jelenik.
Mi lehet a hiba?
Miért nem tudom áthelyezni?
+kérdés:
tudtok esetleg más menüt a legördülő megoldásra? (nice menü kilőve)
Drupal verzió:
Fórum:
Ahogy nézem anélkül hogy a
Ahogy nézem anélkül hogy a sminkbe kellene nyúlni ezt nem tudod megoldani. A '.topMenu' divben valoszinuleg kodbol volt/van meghivva a menü amit kikapcsoltál. Pontosan hogy is kapcsoltad ki? Hogy vetted ki a szürke sávból?
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
Simán a sminkben kapcsoltam
Simán a sminkben kapcsoltam ki a primary -t. Ettől még a simple menu a helyére mehetne ne?
Ez van a sminke style-jaban a
Ez van a sminkeben a topMenure...:
Az őrületbe kerget ez a smink. Nem támogatja a legördülőt, és semmilyen ismert modul menüt (simple, superfish) nem jelenít meg ahol szeretném.
Rettenetesen örülnék, ha vki segítene, mert teljesen feladtam, hogy lesz dropdown-om.
1. nézz utána, hogy a menübe
1. nézz utána, hogy a menübe belenyúlva hogyan kell lecserélni a smink menü megjelenítőjét. Gyakorlatilag egy dolgot kell átírnod, hogy melyik müdszer jelenítse meg a menüdet. Amit bemásoltál, ott kell módosítani, valami ilyesmi módon:
Bocs, de nagyon régen csináltam, nem emlékszem már rá pontosan.
2. leszeded a normál menüt és egy blokkban kiteszed az említett legördülő menüket a megfelelő helyre. Ezt meg szint css-sel meg tudod oldani.
Gazsesz
Köszönöm, ahogy írtad
Köszönöm, ahogy írtad meghívtam a nice menut a primary helyére.
De sehogy sem tudom lejjebb csalogatni fentről, a szürke sávba. Ide szeretném ugyanis a menüsort.
http://www.retikulesfuszerdoboz.hu/
Van vmi ötleted esetleg, hogy tudnám megoldani?
Hálásan köszönöm!
A top menu a style.css-ben:
A top menu a style.css-ben:
A #topMenu részben hibás a
A #topMenu részben hibás a top:25; hiányzik a px.
200px-el már lejön a szürke sávba.
Gazsesz
csak úgy kíváncsiságból
ez nem egy artisztires smink?
-
clear: both;
Superfish menü
Superfish menü
Gazsesz