Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy a SHS modul nem akar működni olyan weboldalon, ahol nem tudom bekapcsolni a rövid webcímeket (tehát az url-ben ott figyel a ?q= karaktersor).
A konkrét honlap, ahol ez kiderült egy olyan szolgáltatónál van, aki még a domain regisztráció előtt biztosít egy ideiglenes hozzáférést (IP címest) a tárhelyhez, de ott a rövid webcímeket nem tudom bekapcsolni ("A rövid webcímek tesztelése sikertelen volt"). Később, amint átkerül éles domain-re, már nincs ezzel gond, akkor már be tudom kapcsolni.
Olvastam egy 2010-es topikban, hogy ezt a problémát a .htaccess filé módosításával lehet orvosolni. Mivel nem szeretnék visszafordíthatatlan károkat okozni, azt szeretném kérdezni, hogy ezt a bizonyos kódot pontosan hová kell betenni a .htaccess-en belül, ill, ha "élesedik" a honlap, és visszaállítom az eredeti állapotot, lehet-e valami gubanc belőle?
Létezik erre egy másik megoldás is (https://drupal.org/node/1951332), de a patch-eléssel sincs sokkal több gyakorlatom, tehát a kérdésem, hogy melyik megoldás lenne a jobb (szakszerűbb).
Köszönöm előre is!