Sikertelen szűrőbeállítás dátumra views*ban

stewes képe

A http://santimona.hu oldalon (7.26, minden napra kész) a programok tartalomtípust szeretném kilistázni úgy, hogy minden hónap külön lapra kerüljön.
Létrehoztam egy marcius nevű, page nézetet, mely menüpontot hoz létre, mezőket jelenít meg.
Az egyik szűrési feltétel az lenne, hogy a field_turaidopont dátum mező hónap pontosságú szűrése legyen egyenlő március értékkel.
Beállítás után nem ad eredményt. Ha ezt a szűrőt megnyitom szerkesztésre, akkor február értéket mutat. (Noha előzőleg ez látszott: Tartalom: Időpont - kezdődátum (03) | Beállítások )
Ha a szűrőt úgy választom ki, hogy napra pontosan szűrjön, akkor a mai naphoz "ragaszkodik".

Gondoltam arra is, hogy esetleg valamelyik modullal akad össze, de a bekapcsoltak között nem látok olyant, amelyikről feltételezhetném, hogy bekavar.

Lövésem sincs, mi a jelenség oka.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
pp képe

Milyen típusú a szűrni kívánt mező? (esetleg egy describe field_data_[field gépi neve] jól jönne)

pp

0
0
stewes képe

Dátum mező, field_turaidopont a gépi neve, Date attributes to collect: év, hónap, nap. Nem tudom, mennyire érdekes, Cache dates nincs bejelölve.
Tavaly ugyanazen beállításokkal működött szépen. Idén, amikor új dátummal frissítem a tartalmakat, nem jelent meg semmi. A nézetben 2013. március volt mint szűrési feltétel. Ezen sehogyan nem tudtam változtatni. Ha töröltem a szűrőt, majd ismét hozzáadtam, jött ez a mai napos dolog.

0
0

„Kattintgatós amatőr”