Sidebar eltüntetése egy node-nál?

jackiejr képe

Sziasztok,
nem rég tértem át php-nukeról drupalra, és szinte mindenben fényévekkel jobb a drupal. Azt azonban nem sikerült megoldanom, hogy ha van egy statikus oldalam (page / oldal), mint pl itt a "Konferencia", ott egy flash galériát jelenítek meg, de nem szeretném ha látszódna a jobb oldali oszlop (sidebar-right), helyette azt szeretném, hogy a galéria az oldal teljes szélességében jelenjen meg. Az oldal felépítése egyébként hasonlít az ittenire (felső menü, jobb oldali oszlop). Nukeban ezt meg lehetett oldani egy 1-es átírásával 0-ra.

Remélem érthető a probléma és jó témába írtam, a válaszokat előre is köszönöm.

Fórum: 
pp képe

sajnos a side-bar nem tüntethető el, viszont a benne lévő blokkok igen, ergó az egész side-bar eltűnik, ha a benne lévő blokkok eltűnnek.
A blokk beállításainál lesz egy olyan lehetőség, hogy bizonyos oldalalkon ne jelenjen meg. (az előadás videómat a konferenciáról studírozzad, és rájössz a megoldásra.)
A másik megoldás, hogy sminkben ha a megadott útvonalon vagy egyszerűen nem rajzolod ki a side-bar-t vagy máshova rajzolod ki.

pp

0
0
jackiejr képe

Köszi szépen,
az első megoldással sikerült helyretenni a dolgokat. Ismertem ezt a bizonyos-oldalon-nem-jelenik-meg -a-blokk funkcióját a drupalnak, de azt hittem a sidebart nem tünteti el, hanem ott marad egy üres sáv. De tényleg eltűnt.

Szóval még egyszer kösz!

üdv. jj

0
0
pp képe

Általában ha nincs tartalma a regionak nem jelenítik meg a sminkek,de ez nem minden sminkre igaz.

pp

0
0