select options custom field?

veezee képe

Sziasztok.
Commerce termék kiegészítő alkatrészét is rendelni lehet, amely az adott termék árát növeli. Mivel un. "product-kit" opció nincs a commerce rendszerében, ezért egy külön szótárba vettem fel ezeket az adatokat. A vásárló kiválaszthatná egy legördülő listából, ha kér a kiegészítőből. Ekkor meg kellene jeleníteni a kiegészítő képét, és árát is.

  • Ha a product bundle modult használom, akkor a termékoldalon kiválasztható a kiegészítő, azonban se a terméknek, se a kiegészítőnek nem jeleníthető meg egyetlen hozzá tartozó mezője sem.
  • Ha a commerce custom line items modult, akkor a termékoldalon a termék megjelenítés jó, kiválasztható a kiegészítő, azonban nem jeleníthető meg egyetlen hozzá tartozó mező sem.
  • Ha külön formot csinálok neki, akkor viszont a kosárban más külön termékként kezeli.
  • A form alter ugyan akár jó is lehetne, de elvetettem egyéb indokok miatt.

Arra gondoltam, hogy létrehozok egy saját fieldet, amiben megjelenítem a legördülő listát a hook_field_formatter_view segítségével, de az istennek sem megy. A kérdésem, hogy, hogy lehet megjeleníteni legördülő listát saját mezőben.

Drupal verzió: 
lonalore képe

A hook_form_alter() -t miért vetetted el? A hookban hozzácsapsz egy markup-ot (ez lesz a wrapper) a formhoz, súlyozással még a helyét is betudod lőni, majd raksz a select listára egy ajax callback-et, ami change esetén betölti egy template alapján a plusz adatokat a wrapper-be.

0
0