Segítség

rocspocs képe

Telepítettem a slick carousel illetve a jquerry upadte modult és megjelent az alábbi képen látható menü a honlapomon, ezt mivel tudom orvosolni?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
CsatolmányMéret
Kép ikon miez.png23.03 KB
rocspocs képe

Maga a jquerry update okozza a problémát, de nem sikerült még kikapcsolni.

0
0

Rocspocs

tompagabor képe

Szia, tudsz bővebb leírást adni? Kéne ott lennie menünek? Van valamilyen mobil támogatása az oldalnak? Esetleg reszponzív a kinézete az oldalnak? Használsz-e valami modult, ami a menü megjelenítésén változtat? Látsz Javascript hibát? Betöltődik minden fájl rendesen az oldalon?

0
0
rocspocs képe

Nem kéne ott lennie menünek, telepítettem a jquery update modult és akkor került oda, de nem találom, hogy kéne eltávolítani, mobil támogatás alatt nem vagyok biztos mit értesz, mivel még új vagyok ebben az egészben sajnos, de ha jóltudom igen van, menü megjelenést változtató modul annyi, hogy a drop down menügombokat csináltam.Illetve nem működik a drop down amikor onolom a jquery upadate-et.

0
0

Rocspocs

dongodani képe

Ha D7 alá telepítetted a jquery-update modult, akkor menj el a modul beállításaihoz és a jquery listát állítsd vissza a D7 alapértelmezett értékére, vagy pedig tedd a jquery 1.5-ös verziójára.
A jquery-update modul átállította a D7 által alapértelmezettként használt 1.5-ös jquery változatot valami más verzióra, amivel a sminked sem kompatibilis.
Ezért jelent meg a reszponzív(mobilbarát) felület menü listája, aminek csak a képernyő ablakot kis méretre állítva volna szabad megjelennie.
A slidered is kérhet magasabb verziószámú jquery-t, (pl. 1.7-est) mint amivel a sminked kompatibilis.

2
0
rocspocs képe

Köszönöm szépen a segítséget működött!

0
0

Rocspocs