Segitseg keres tobb dologhoz

Doki90 képe

Szeretnek vegso elkeseredesemben segitseget kerni valakitol akinek lenne fel- max 1 oraja... kerdezhetnenk 1-2 dolgot illetve mutogathatnek ami mar kesz de nem jo... hogy picit fel tudjam gyorsitani a weblap kesziteset. Skypon/facebookon hangal... Elvallaltam egy kisebb kozossegnek egy ingyenes de minosegi jo megoldast/weblapot. Viszont annyi problemaba utkozok nagyon jo lenne egy kis konnyites. Vizualis theme/css problemaim is akadnak... felre ertest nem szeretnek, segitseget kerek nem hogy megcsinalja valaki... elvegre tanulas kedveert is vallaltam el. Kerhetnem privatban ha valaki tudna akarna segiteni?
Koszonom,
Tomi

dongodani képe

Ez így olyan, mintha arra kérnél valakit, hogy, fél, max. egy órában tanítson meg Airbus A380-ast vezetni. A Drupal nem ez a műfaj. Ha igyors, ingyenes, csilli-villi megoldásra van szükség, akkor más platformon érdemes próbálkozni. Ágyúval amúgy sem lövünk verébre....

1
0
Doki90 képe

Koszonom hogy emeled tarsasagoddal a keresemet. Es segited a drupal gyors halasat....

Viszont meg mindig keresnem azt az embert aki akarna segiteni... nem a nullan allok egymagamtol is ra fogok jonni csak a helyzet miatt nem mindegy hogy par nap vagy 1-4 het mulva. Szoval roviden gyorsitani szeretnek a problemak kikuszobolesen... es privatba leirni a reszleteket illetve szoban

0
0
HF leon képe

Nyugodtan dobd fel itt a problémákat és, ha van valakinek ötlete rá, akkor biztosan szívesen segít.

Fél-egy óra valószínű nem elég -van egy jó grafika a drupal tanulásról, amit korábban megosztottam, érdemes rákeresni :D.

A fórum arra való, hogy ingyenesen segítsünk egymásnak és ezekből más érdeklődők is tanuljanak.

Tehát azt javaslom, hogy tedd fel nyugodtan itt a kérdéseid.

Ha ingyen vállaltad el, akkor a megrendelő sem fog megsértődni, ha időbe telik. Én támogatom az ilyesmit, mert jó valós dolgokon tanulni és nem csak sima példákat megoldani.

Ha pénzért vállaltad és ezért siettetnek, akkor hirdesd meg, hogy segítőt keresel, hátha jelentkezik valaki és meg tudtok egyezni.

Bár mostanában gyengélkedik a fórum aktivitása, de van sok segítőkész fórumozó, aki, ha ráér szívesen válaszol.

3
0
nevergone képe

Pedig Daninak igaza van.

A drupal.hu fóruma nem a privát segítségkérésről szól, mert az nem viszi előre a közösséget, abból csak te tanulsz, más nem. Ha konkrét kérdéseid vannak, akkor ide írd le őket és azt is, hogy milyen megoldásokkal próbálkoztál.
Köszi!

1
0