segítség kérés

Anonymous képe

sziasztok!

olyan kérdésem lenne hogy a drupallal egy társkeresőt és chatet szeretnék csinálni elkezdtem és már lehet regisztrálni, adatokat, képet feltölteni meg levelet is lehet írni csak az a problémám hogy azt szeretném hogy a felhasználóknak ne az email címére menjen a kimenő és bejövö levelezés hanem a társkeresőn elkülönített részbe az adatlapuk mellett melyik modul tudja ezt kezelni?

Másik kérdés hogy olyan keresés szeretnék beállítani ahol a felhasználó adatokra keres rá és több poziciót is be tud állítani egyszerre pl: engem csak a 18-20 éves kék szemü fiúk érdekelnek!!!! Ehhez melyik modul lenne jó?

Meg a kiválasztott chat programot hogyan lehet beágyazni a drupalba? Olyan chat programot választottam amit más drupal oldal is használ pjirc alapu remélem tudtok ebbe segíteni!

Előre is köszönöm a válaszokat

Vhit

nevergone képe

Ne haragudj az offtopicért, de tényleg úgy gondoltad, hogy (valószínűleg) nulla Drupalos és webfejlesztői ismerettel "csak úgy összekattintgatsz" egy társkereső és chat oldalt?

0
0
pp képe

javaslom az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat magánba küldjétek.

pp
(ez nekem is szólt, mielőtt valaki leoltana ;))

0
0
aboros képe

te csak itt ne javasolgass, jóvan?! ;) :D

0
0

-
clear: both;

alippai képe

off:
Sztem kell egy cél, amit kitűz magának, mégha nem is lesz az eredmény egy profi, használható oldal.

nem off:
belső levelezést a privatemsg modullal tudod megoldani
a keresést én tippre faceted search, usernode és nodeprofile kombinációjával oldanám meg (lehet hülyeséget írtam, még soha nem próbáltam)

0
0

Lippai Ádám
young element