<script> határidőre!!

Molesz képe

Segítséég!
Van egy kódom amit határidőre be kellene illesztenem az oldalamba. Így néz ki:

document.write('' );

Próbáltam beilleszteni mindenhová. Cikkekbe, témába... sehol sem működik. Kérem valaki segítsen, mert ha a határidőre nem rakom be, akkor végem :( .

Molesz képe

NA ezt nem illesztette be. Akkor megint:

<script type="text/javascript" language="JavaScript">
document.write('<if'+'rame width="468px" height="60px" marginwidth="0" marginheight="0" vspace="0" hspace="0" allowtransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" style="border:0px;overflow:hidden;width:468px;height:60px;" src=" http://hu.search.etargetnet.com/generic/generic.php?ref=3103&target=_new&js=1&q='+escape(x_location.href)+'&css=blue&area=468x60"></if'+'rame>' );
</script>

www.kgp.hu

0
0
Molesz képe

Azaz nem találtam a fórumban semmi erre utaló jelet. Egy kettő kivételével, de azok nem működnek.

www.kgp.hu

0
0
aries képe

A page.tpl.php HEAD részébe tessék ezt beletenni.

<?php
echo '
<script type="text/javascript" language="JavaScript">
document.write(\'<if\'+\'rame width="468px" height="60px" marginwidth="0" marginheight="0" vspace="0" hspace="0" allowtransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" style="border:0px;overflow:hidden;width:468px;height:60px;" src=" http://hu.search.etargetnet.com/generic/generic.php?ref=3103&target=_new&js=1&q=\'+escape(x_location.href)+\'&css=blue&area=468x60"></if\'+\'rame>\' );
</script>'."\n";
 
 
?>

(Mit is mondtál, mennyit ér meg Neked az, hogy fórumon rakjuk össze a melóidat?)

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0
Molesz képe

Ha valmit nem tudok, akkor megkérdezek valakit. Nem akarom hogy a fórumban legyen összerakva a honlapom.

0
0
Molesz képe

Egyébként elhelyeztem a Head rész közé a scrptet. De változás nincs.

www.kgp.hu

0
0
Molesz képe

Sosem szerettem veszekedni a fórumban. Igazat adok neked. Nem várhatom el, hogy megcsinálják helyettem az oldalam. Sokszor van olyan, hogy valamit nem értek. Ilyenkor általában elösször egyedül nekiállok, és megpróbálom megcsinálni. Ha nem megy, akkor utánajárok a fórumban, hogy másnak is van e ilyen problémája. Ha nincs, csak akkor teszem fel a kérdést.

www.kgp.hu

0
0
Antal Adrienn képe

Valószínűleg én nem értem mi a fórum lényege. Én azt hittem azért van, hogy ha valami nem megy, akkor megkérdezzük/megérdezhessük. Ha bizonyos dolgokért fizetni kell, akkor jó lenne tudni mennyit, mert akkor is érdekelne néhány dolog amivel én nem boldogulok.
Kit kell kérdezni és hol kell fizetni?
Adrienn

0
0

Adrienn

aries képe

Szerintem érted, hogy, mi a fórum lényege. Az viszont mindenkinek az egyéni döntése, hogy azoknak, akik bevállalnak egy feladatot és nem tudják elvégezni, ezután a t. nagyérdeműhöz és nem egy tanácsadóhoz fordulnak, azoknak segít-e. Ugyanis abban a pillanatban, hogy valaki nyiltan üzletről beszél, neki kötbére lesz abból, hogy nem teljesít, és a fórumtól várja a segítséget, már más a helyzet, mintha vki saját szórakoztatására vagy épülésére próbálkozik. Tudniillik a
fórum ingyen van, a kenyér a boltban nem, és ha valaki kenyérért készít valamit és segítenek benne, akkor meg szokták kínálni a csücskéből.

Nekem ez volt az első és utolsó ilyen jellegű segítségnyújtásom itt és csak azért reagáltam rá,
hogy ezt elmondhassam.

Uff.

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0
Antal Adrienn képe

Nekem pl. egy fillérem sincs a 2 honlapomból, de szeretném jól megcsinálni. Bizonyos
kérdésekre nem kapok választ. Ezért kérdeztem meg, hogy kit kérdezzek, mert fizetnék
is, hiszen egyedül nem boldogulok tovább. Hozzáértőknek pedig semmiség. Tudom, hogy
mindenkinek megvan a saját dolga, baja és nekem kell maximálisan alkalmazkodnom. Ezt meg
is teszem. Mióta eltűnt két weboldlam, valahogy kicsit ingerültebb vagyok, de nem Rátok.
Adrienn

0
0

Adrienn

Molesz képe

Teljesen igazad van!

www.kgp.hu

0
0
aries képe

Lehet, hogy azért nem kapsz választ, mert túl speciális a kérdésed (pl. XY modul miért nem ezt v. azt csinálja), és még senki nem futott bele a problémába. A fórumokba általában azokra válaszolnak az emberek, amikre csípőből tudnak. Ha nem kapsz választ, akkor érdemes a fórumozók között megkeresni valakit közvetlenül.

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0
Anonymous képe

Ha cikkbe teszed, válaszd a PHP code beviteli formát. Akkor meg fog jelenni az etarget-banner is. Igaz, hogy a szövegbe be kell vinned pár br tag-et is, de ahogy elnéztem az oldalad cikkeit, nem túl sokat.
Azt sem értem, sminkben miért nem jelenik meg neked. Én az ilyen bannereket általában a page.tpl.php-ba szúrom be, a mission és a breadcrumb közé valahova, de az oldal aljára is teheted, ha épp jobban megfelel ott.

0
0
Molesz képe

Lehet hogy a téma miatt nem jelenik meg valami oknál fogva a script?

www.kgp.hu

0
0
Anonymous képe

Lehet, hogy a szkripttel van a gond. Menj fel az etarget honlapjára, lépj be a jelszavaddal, és generálj egy újat szerintem. Az a biztos.
A sminktől függetlenül szerintem cikkben mindenképpen meg kellene jelennie a bannernek, ha a PHP code beviteli módot választod. Ezért gyanakszom rá, hogy a szkripttel lehet a bibi.

0
0
Molesz képe

Az a bibi, hogy a kódot a Sitemanager küldte. És a szerződés szerint 27-ig el kell helyeznem a kódot. Elvileg működnie kell. Most éppeem az openads-el próbálom megjeleníteni, hátha összejön.

www.kgp.hu

0
0
Anonymous képe

Én megpróbáltam beilleszteni a szkriptedet több drupalos oldalam sablonjába illetve cikkekbe is, sehol sem jelent meg. Ezért egyre biztosabb vagyok benne, hogy a szkripttel lesz a gond. A Sitemanagerrel kellene felvenned a kapcsolatot. De ha minden kötél szakad, esetleg írj emilt az etargetnek is. Nekem mindig segítettek eddig, ha elakadtam. Hátha neked se harapják le a fejed, és ma még ugyebár munkanap van. :)
A honlapjukon van emilcím, sőt, ügyfélszolgálati telefonszám is.

0
0
Molesz képe

Azonnal írok nekik. Azért megnyugtat a tudat, hogy nem én voltam szerencsétlen. :)
www.kgp.hu

0
0
Molesz képe

Az első bejegyzés óta sok idő telt el. Ezidő alatt nem tudtam foglalkozni ezzel a témával, mivel a kedves szolgáltató letörölte az oldalam.
Mint már sokan írtátok, szolgáltatót váltottam nagy haragomban. :)

A problémám még mindig fenn áll. A Sitemanager-nek írtam levelet, ők kértek le egy új kódot, ami igy néz ki:

<script type="text/javascript" language="JavaScript">
 
document.write('<if'+'rame width="468px" height="60px" marginwidth="0" marginheight="0" vspace="0" hspace="0" allowtransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" style="border:0px;overflow:hidden;width:468px;height:60px;" src=" http://hu.search.etargetnet.com/generic/generic.php?ref=3103&target=_new&js=1&q='+escape(x_location.href)+'&css=blue&area=468x60 "></if'+'rame>');
 
</script>

Ismét nekiálltam próbálkozni, de sajnos ezt a kódot sem tudom beilleszteni. Sajnos a szolgáltatást elindították, és már csak 3 napom van, hogy megjelenjen a script az oldalon.
Van valakinek ötlete?

www.kgp.hu

0
0
nevergone képe

Hárorm nap alatt sok topikot el el lehet olvasni itt a témába vágóan, köztük ezt is, meg bele lehet nézni a page.tpl.php fájlba, meg ilyenek. Többet nem mondhatok.

0
0
Molesz képe

Sajnos megtettem. Belenéztem, a fórumot is olvasgatom, de megoldást egyenlőre nem találtam. No mindegy! Majd megoldom valahogy.

www.kgp.hu

0
0
Anonymous képe

Ebből a részből: '+escape(x_location.href) töröld az x_ karaktereket, tehát marad:
'+escape(location.href)
Úgy meg kell jelennie.

0
0
Molesz_Pda képe

Köszöntem! Igy tényleg működik. Sose jötem volna rá!

0
0