Saját rejtett tartalmak megtekintése, szerkesztése

mopet képe

Sziasztok!

Olyan oldalon dolgozom, aminek tartalmát csak regelt felhasználók láthatják. Két csoport van megkülönböztetve: a sima azonosított felhasználó és a moderátor. Előbbi beküldhet tartalmakat, de azok csak a moderátor jóváhagyása után lesznek közzétettek. Ha a moderátor valami módosítást javasol a cikken, akkor azt a beküldőnek kellene kijavítania. Viszont nem tudom rávenni a rendszert, hogy a saját rejtett tartalmait láthassák és szerkeszthessék a felhasználók.
Content_access modul is fel van telepítve.
A jogosultságok oldalán a "Saját rejtett tartalmak megjelenítése" engedélyezve van ennek a csoportnak, valamint a saját tartalmak szerkesztése is ehhez a tartalomtípushoz. Az adott tartalomtípus access_control fülén is engedélyezve van a saját tartalmakhoz a megtekintés és szerkesztés.
Készítettem külön views-t, amiben a saját tartalmak láthatók. A szűrők közül kivettem a "közzétéve"-t. De így sem látom őket. Egyenlőre csak úgy láthatják az emberek a saját tartalmaikat, ha megadom nekik a "Hozzáférés vezérlésének megkerülése" jogot, ami ugye nem valami biztonságos, bár mások tartalmához így is csak linkkel tudnak hozzáférni.

Mi lehet a hiba?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
nevadavid képe

Sikerült esetleg megoldani?

0
0
pp képe

https://drupal.org/project/workbench

Nézd meg ezt, ha ilyet szeretnél. Az alapbeállítása pont ez.

pp

0
0
nevadavid képe

nálam a Content Access modul zavarta be, de kikapcsoltam és így működik.

1
0