Sziasztok!
Először leírom, hogy mi a feladatom:
Drupal modult fejlesztek, amibe megjelenítek adatokat, melyek egy web szolgáltatásból érkeznek (vállalatirányítási rendszerből érkező ügyfél adatok/számlák).
A feladatot meg is oldottam, mivel ki tudom listázni szépen egymás alá a számlákat fieldset-ekbe. Viszont azt szeretném megoldani, hogy ha valakinek van vagy 100-200 számlája, akkor ezeket ne egy oldalon kelljen végiggörgetnie, hanem valamilyen szinten lapozhatóvá tenni ezt a lapot/modulkinézetet.
Kerestem megoldásokat: megpróbáltam a fieldset-eket egy táblázatba beletenni és a táblázatot lapozhatóvá tenni a theme('pager') segítségével. Azonban ez a megoldás nem működött, mert csak olyan példákat találtam neten, ahol a táblázat tartalma egy SQL lekérdezésből jön, nem pedig web szolgáltatásból, ezért ezt bárhogy próbáltam hegeszteni, nem lett sikeres a megoldás.
Szóval az a kérdésem, hogy ti mit tudnátok javasolni, hogy lapozhatóvá tegyem a fieldset-jeimet, amikben a számla adatai csücsülnek?
Köszi a reakciókat előre is! :)
Példa I.
A példa, amit találtam ezzel kapcsolatosan, itt található:
http://www.rahulsingla.com/blog/2011/05/drupal-7-creating-drupal-style-t...
De ahogy írtam is, sajnos SQL query-vel működik itt... ezt nem sikerült átalakítani úgy, hogy nekem megfelelő legyen.
magát a theme_pager-t tudod
magát a theme_pager-t tudod használni az adatbázis réteg nélkül is, mivel ez a megjelenítésért felel, logika független!
én úgy állnék neki, hogy egy nagy tömbbe beletölteném a fieldsetjeid adatait, majd ehhez hívnám meg a theme('pager', array('tags' => array('ide jönnek a lapozó feliratai'), 'quantity' => 50); vagy valami hasonlót, ahogy neked kell, bővebben: http://api.drupal.org/api/drupal/includes!pager.inc/function/theme_pager/7
üdv, tatarbj.
---
Tatár Balázs János
theme pager - tömb elemei
köszi, találtam egy jó példát, ami egy sima tömb elemeit teszik bele egy lista felsorolásba és alul pedig lehet lapozgatni őket!
Es vagy oly gonosz, hogy
Es vagy oly gonosz, hogy magadban tartod a linket? :-)
--