Saját kód beépítése - Kivitelezhető?

Anonymous képe

Hali!

A cím maga kérdés, valaki hozzáértő leírhatná, mennyi lehet saját komponest integrálni a rendszerbe?

Adott egy saját képkezelő szkript, egy komplett hírdetés kereső- és feladó program. Ezeket szeretném "berakni" a drupálba.

Az alaphelyzet az, hogy böngészgetek a CSM-ek között, hogy melyikbe lehetne legegyszerűbben beintegrálni a saját cuccaimat. Ezzel párhuzamosan saját keretrendszert is készítek, de a legfontosabb, ami miatt valami CMS-t szeretnék keretrendszernek, az a biztonság. Úgy hallottam, a aDrupál az egyik legbiztonságosabb rendszer, viszont nem lehet csak úgy módosítani a forráskódot. mi a helyzet ezzel?

Joomlába már sikerült, saját komponensként és modulként egy egy szkriptet telepítve felrakni, de alapból egy darab php fájlhoz is kell még tíz. Egy kicsit tehát macerás - bár megoldható.

Na! Ennyi! Minden véleményt örömmel várok. Előre is köszi mindenkinek!

Illyés Edit képe

A Drupal alá nagyon könnyen tudsz saját modult fejleszteni, ha a beépített funkciók és az 500+ kiegészítő modul között nem találsz pont olyat, ami neked kell.

Ennek azért elég kicsi az esélye, pl. apróhirdetés oldal felépíthető CCK+Views modulokkal, vagy létezik több apróhirdetés modul, pl. Classified Ads. Ugyanez igaz a képkezelésre is.

Szinte mindenhol, ahol lehetőség van HTML kód bevitelére, ott választhatod a PHP-kódbevitel opciót is (beleértve a sminket is).

0
0