RSS kimenetében a node cím átírása

L.Tiny képe

Sziasztok!

Rengeteg infó van itt RSS témában, de ami nekem kellene azt nem találom.

Azt kellene megoldanom, hogy egy hírportál jellegű oldalnál az rss-re feliratkozók ne a node címét, hanem egy ál-címet lássanak, pl. a feedreader-ükben. Egyéb paraméterekkel nincs gondom, azokat ki tudom íratni, csak a node title-t nem tudom megváltoztatni.
Views RSS modult telepítettem, de ilyen beállítást nem látok. Van valakinek ötlete, esetleg egy link...?

Előre is köszönöm!

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

A Views modulban van egy Frontpage nevű nézet. Ezt be kellene kapcsolni, és akkor az RSS már tetszőlegesen szerkeszthető.

2
0

Nagy Gusztáv

L.Tiny képe

...megoldanom a javaslatod szerint. Most persze további nehézségeim támadtak, mert a módosított cím hivatkozását még nem sikerült beállítanom úgy, hogy a feedreader-ből a tartalomra mutasson. De szerintem ez már össze fog jönni, csak most belebonyolódtam kicsit :)

Köszönöm a segítséget!

0
0
L.Tiny képe

Leírom, hogyan csináltam, hátha valakinek hasznos lesz.

Tehát a "Front page" nézethez hozzáadtam a "Feed" megjelenést. Felvettem a szükséges mezőket, amelyek közül az alábbi kettő most a lényeg:
- RSS Cím (ezt én hoztam létre korábban, ez fog megjelenni a kimenetben)
- Tartalom azonosító (NID)

A tartalom azonosító kimenetét átírtam "node/[nid]"-re, és a "Feed: A sorstílus lehetőségei" beállításnál ezt a mezőt választottam "Hivatkozó mező"-nek.

Ennyi. Bízom benne, hogy a megfelelő megoldást választottam.

Ami még nem sikerült, az a tartalom típusonként más RSS kimenet létrehozása, de ez új téma lesz, nem ide tartozik.

0
0