rss csatorna, invalid token error(not well formed)

Anonymous képe

Hello mindenkinek!

SOS segítségre van szükségem. A készülő oldalamra szeretnék beilleszteni egy rss csatornát, de nincs xml forrás, csak generált oldal.
http://www.fvm.hu/main.php?folderID=1893

Ha beillesztem, akkor a hírolvasóm invalid token errorral kiakad (not well formed). A honlap üzemeltetője szerint ezt a hírcsatornát mások hibátlanul tudják használni, drupalon is. Nekem 4.7.2 van fent, de nem megy....

Valaki tud segíteni?

előre is köszönöm

doeme

pp képe

Valami más lehet a gond, mert nekem megy.
Mit jelent számodra a beilleszteni szó?
picit részletesebb leírás kéne.

pp

0
0
Anonymous képe

admin/hirolvaso utvonalon a hírcsatorna url-jébe beillesztem a fenti url-t és beküldés. Azt írja: FVM Hírek csatorna frissítve., de nem történik semmi. Ha rákattintok a hírek frissítésére, akkor azt írja:FVM Hírek hírcsatornája hibás. A hiba oka: not well-formed (invalid token) - 14. sor.
lehet, hogy a cron futása nem megfelelő? Vagy mire, milyen beállításokra kellne figyelnem?

0
0
doeme képe

Ja igen. Az összes olyan hírcsatorna megy pl:drupal.hu, ahol xml elérés van. Csak ez a fránya generált nem. Nem tudom milyen beállításom nem stimmel

0
0
Hojtsy Gábor képe

No, az, hogy a 14. sor a hibás, már nagyon sok segítség. Itt két dolog van először a dokumentumban, ami szokatlan. A CDATA szekció, amit elvileg a PHP-nek gond nélkül kellene értenie, és ékezet. Szerintem ezutóbbival lehet a gubanc, Azt gondolom, hogy karakter átkódolást lehetővé tevő PHP kiterjesztés nincs a szerveren (mbstring, iconv, recode) beállítva, ezért hibás kódolással látja az XML-t, és innen jön a gond.

0
0
doeme képe

Ez lehet a gond, bár még nem sikerült megnézni, mert a tárhely szolgáltatója nem válaszolt...

0
0
doeme képe

Ezt a karakter átkódolást lehetővé tevő PHP alkalmazász hova kell telepíteni? A tárhely szerverére?Vagy a problémát meg lehet oldani a mi drupalunkon belül is. Idegesít, hogy mindenkinek megy csak nekünk nem...

0
0
Hojtsy Gábor képe

Ezt írtam:

Azt gondolom, hogy karakter átkódolást lehetővé tevő PHP kiterjesztés nincs a szerveren (mbstring, iconv, recode) beállítva, ezért hibás kódolással látja az XML-t, és innen jön a gond.

PHP kiterjesztést kell telepíteni, nem Drupal kiterjesztést. A szerveren kell ezt megtenni. Igen, a tárhely szerverén, nem egy másik szerveren.

0
0