Responsive teszt oldalakon nem jelenik meg Drupal oldal

Anonymous képe

Jó napot!

Responsinator és társaikon próbáltam megnézni az oldalamat, de nem jelenik meg. Próbáltam az origo, index honlapot, azok igen (ezek szerint ezek nem Drupalban készültek). Aztán drupal.org, drupal.hu oldalakat, mert arra gyanakodtam, hogy Drupal oka lehet és úgy tűnik igen, mert a drupal.org és drupal.hu oldalakat sem jelenítette meg.

Valahol valamilyen tiltás van a Drupalban?

Wordpress oldalt meg tudtam nézni.

Nem tudom milyen biztonsági kockázata lehet egy oldal megtekintésének, ha tényleg a Drupal tiltja...

Drupal verzió: 
Fórum: 
tompagabor képe

A Responsinator FAQ elso pontja mutatja, hogy mikor biztos nem tudja betolteni az oldalakat. Egy biztonsagi beallitas van a hatterben, ez az X-Frame-Options, amit mi itt a drupal oldalakon hasznalunk.

0
0
Drufan képe

Kerestem, de nem találtam ezt, de kösz.

Akkor ez egy alapbeállítás lehet, mert az én oldalamat sem mutatja és mint írtam a drupal.org-ot se. Először az aldomain-ra gyanakodtam, de akkor ezek szerint nem.

És mi a különbség ezen oldalak működése, és a böngészők F12-vel elérhető webfejlesztő eszköze között, azok ugyanis működnek, amikor ott nézek meg pl. más eszközöket, bár azok elég kamu nézetek, lehet, hogy ez a Responsinator és társai valódi eszközt emulálnak, bár megnéztem olyan oldalt, amit én is tudok egy eszközön és más volt az eredmény, szóval nekem úgy tűnik ezek az oldalak is csak a felbontás alapján mutatják a különböző eszközöket.

Tudsz olyan megoldást, amivel Drupal oldalt is meg lehet nézni valódi emulált környezetben?

0
0