Hello mindenkinek!
Szeretném használni a Responsive menus modult de valamiért nekem nem jelennek meg az almenük benne.
Feltelepítettem a modult majd a Responsive menu style-ban a Mean Menu választottam ki mert én ezt szeretném használni. Ezek után mobil változatban használom az oldalt szépen megjelenik a mobilbarát ikon arra rákattintok de a menüpontoknak csak a főmenüjét jeleníti meg de az almenüket nem.
pl.:
Hírek
- Életmód
- Sport
Kapcsolat
Mobil változatnál már csak ez van:
Hírek
Kapcsolat
Sajnos az - Életmód és a - Sport nem jelenik meg.
Valaki használja ezt a modult? és ha igen neki normálisan működik?
Modulok: Responsive menus + Jquery update + Zen 7.x-5.6
Taxonomy upgrade extras:
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Drupal verzió:
Fórum:
"Nyitott állapotban
"Nyitott állapotban megjelenítve" be van-e jelölve?
Megnéztem és minden
Megnéztem és minden menüpontban be van kapcsolva ez a "Nyitott állapotban megjelenítve"
Fizikailag megjelennek a generált html kódban?
Sajnos ezt a modult nem ismerem. Gyakran előfordul a reszponzív menüknél, hogy csak a főmenü jelenik meg. Ezért nem tudom, vajon ebbe belenyúl e a modul.
Jó lenne tudni, hogy csak css kóddal formálja-e át a menüt, mert, akkor könnyen visszahozhatóak a hiányzó elemek. Habár java szkript esetén sem lehetetlen.
Meg kéne nézni mi történik a menüelemekkel, mikor eléri a mobil méretet az oldal.
A böngészőkben van erre egy vizsgálat, elem vizsgálata menüpont, ha jobb gombbal a menüelemre kattintasz.
A megjelenő vizsgáló ablakban az elem html kódja és a hozzá tartozó css beállítások is láthatók. Így megvizsgálható, hogy mi történik az almenükkel a böngézsőablak átméretezése során.
Lehet, hogy a modult kell másként konfigurálni, de ha nem lehet és csak a css a probléma, akkor könnyű a megoldás. Mindössze egy kiegészítő css-t kell készíteni.
Ahogy a modul lapján látom a képeken elvileg az almenüket is megjeleníti, így arra tippelek a beállításoknál lesz a hiba.
Setup Responsive menu module in drupal
Utóirat: utólag is köszönet az EVA modulos tanácsért (rendben működött).
A blokkokban a Navigation bar
A blokkokban a Navigation bar részbe tettem a Főmenü blokkot és tökéletesen működik. Azt hittem elég ha a Menük / Beállítások részben a fő hivatkozások forrásában a Főmenü be van kapcsolva.