Sziasztok!
Van két tartalomtípusom: a Recept és az Alapanyag, melyek között a Relation modullal teremtettem meg a kapcsolatot.
Az alábbi tutorilaból már megtanultam, hogyan jelentessem meg az egymásra hivatkozott tartalmakat blokkban http://vimeo.com/28479420.
Most azonban egy kicsit többet szeretnék. Felhasználói szempontból az lenne az elvárás, hogy egy kereső (de még jobb ha autocomplete) mezőbe beírva az alapanyagokat (többet is AND oprátorral) a rendszer kidobja azokat a Recepteket, amelyekban szerepel az összes megadott Alapanyag.
Sokat próbálkoztam de nem találom a megoldást. Két views kombinálásával is próbáltam: az egyikben az alapanyagra (egyelőre csak egy) lehet keresni, a másik pedig blokkban megjeleníti az alapnyaghoz kapcsolódó receptet. Csakhogy az első views nid.jét nem tudom átadni a 2. viewsnak (ott a contextual filtersnél Nid->WHEN THE FILTER VALUE IS NOT AVAILABLE->content ID with URL van beállítva). Feltételezem itt kellene a PHP code-ot beállítani, hogy átvegye az értéket, de ezt nem tudom.
Van esetleg egyszerűbb megoldás, vagy egyéb javaslatotok?
Üdv.Miki