Regisztrarcional csoport valasztas, hozzarendelt urlap

kubrob képe

Sziasztok,
lehet tudtok segiteni. Mar valahol olvastam erre legoldast, csak nem birom megtalalni hol.
Arra lenne szuksegem, hogy a regisztracional a felhasznallo kivalasztana melyik csoportba akar tartozni (pl. A vagy B). Ettol fuggoen jelenne meg neki a hozzarendelt, megfelelo regisztracios/profil urlap (p. A vagy B). Kitolti es utanna regisztral.

Szoval, csinalt mar valaki ilyesmit, es ha igen, milyen modulokkal. Elore is koszonom.

Robi

Drupal verzió: 
szantog képe

Ezzel a modullal választhat jogosultságot az illető. A Content profile-al létrehozol két különböző tartalomtípust, és beállítod, hogy az egyik, vagy a másik role-ba tartozó usernek legyen létrehozási joga.
Ilyenkor regisztráció után létre tudja a profilján hozni, amit szeretnél. Ha automatikusan szeretnéd átirányítani a regisztráció után a profil létrehozására, akkor a Rules modult javaslom.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

aboros képe

az, hogy a user választ magának jogosultsági csoport az nem valami jó ötlet.

0
0

-
clear: both;

szantog képe

Most miért?
Azt én határozom meg, hogy melyik jogosultsági csoportot teszem választhatóvá.
Teszem azt egy lakossági és közületi ügyfeleket kiszolgáló cégnél igen praktikus, ha jogosultság alapján tesszük elérhetővé pl a letölthető szerződéseket, márpedig akkor hadd döntse már el a user, hogy ő lako, vagy közü, azért ő csak jobban tudja. :))

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.