Regisztráció és hirdetés feladás egybe vonva

this.isti képe

Sziasztok!

Az az igény merült fel, hogy a fő oldalon 2féle képpen is lehessen regisztrálni:
- Egyszerű regisztrációs űrlappal, ami a drupalon is van.
- Hirdetés feladó gombra kattintva egy másik űrlap, ahol a felhasználó megadja a saját-, és a hirdetés adatait is. Ennek az űrlap elküldésével regisztrálódna a felhasználó, és létrejönne a hirdetés is.

Van erre kifejlesztett modul?

Köszönöm előre is a segítséget!

Drupal verzió: 
pp képe

this.isti képe

Köszönöm a gyors választ!

0
0
this.isti képe

Hogy kell beállítani, hogy csak akkor tegye a létrehozott tartalom állapotát közzétett-re, ha már bejelentkezett a felhasználó?

0
0
this.isti képe

Rules-el bohóckodtam egy sort, hogy bejelentkezve mentés után teszi közzétetté, bejelentkezés nélkül bejelentkezés után, de csak bonyolítja a dolgot...

Azt találtam ki, hogy úgyis Views-el listázom a cikkeket, úgyhogy csak simán beraktam egy szűrő feltételt, hogy Author uid != Anonymous.

Így ráadásul az admin jobban át is tudja tekinteni, hogy melyik bejegyzések azért nem jelennek meg mert nincs hozzá felhasználó, és melyikek meg azért, mert le vannak tiltva.

3
0
szantog képe

Ez nagyon 'light' hozzáférés kezelés. Nyilván a tartalom határozza meg, hogy mennyire kell elrejteni, de egy mezei node/nid++ crawler simán elő tudja kapni, amit esetleg nem szeretnél.

Ha jobban be akarod biztosítani magad, használj panelst! Van benne olyan variant, hogy 301 redirect. Szépen finomhangolhatod a feltételeket, és Author uid != Anonymous + content type == 'akarmi' - gyakorlatilag egy komplett jogosultságkezelést fel tudsz építeni vele.

1
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.