regisztrációnál összecsukható profil adatok

jabba306 képe

Sziasztok!

D6-ban a profil modul segítségével létrehoztam egyéni profilmezőket.
Két új kategóriához hoztam létre nem olyan mezőket, amiket nem kötelező megadni. Arra keresek megoldást, hogy hogyan összecsukhatóvá tenni a létrehozott kategóriát hasonlóan, mint ahogy webform esetén a textfieldeknél van lehetőség.

Köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
jabba306 képe

Azt sikerült megtalálni, hogy a html-t hogyan kell módosítani, hogy a mezőcsoport összecsukható legyen.

Így:

<?php
drupal_add_js('misc/collapse.js');
?>
<fieldset class="collapsible collapsed">
  <legend class="collapse">
    <a href="#">Read More</a>
  </legend>
  <div class="fieldset-wrapper">
hidden text goes here
  </div>

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy ezt a kódrészletet hogyan illesszen be a megfelelő helyre.

Köszönöm!

0
0
jabba306 képe

Megoldottam a problémát és közzé teszem a megoldást, hátha másnak is szüksége lesz rá:

A hook_form_alter fgv-t alkalmaztam egy mini modulban.

A  drupal_set_message('<pre> '. print_r($form, TRUE) .'</pre>'); segítségével kiírtam a képernyőre a $form tömböt, ezután már egyértelmű volt a megoldás:

function mymodule_form_alter(&$form, $form_state, $form_id) {
  switch($form_id) {
      case 'user_register': 
           $form['Kategória neve']['#collapsible'] = TRUE;
           $form['Kategória neve']['#collapsed'] = TRUE;
return $form;
  }
}

Ennek köszönhetően a "Kategória neve" menű textfiled összecsukható és összecsukott lesz.

0
0
eMeLA képe

A drupal_set_message(.... helyett érdemes a megismerkedni a Devel modullal, van kiegészítő modul is hozzá ami a form-okat listázza....

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

jabba306 képe

Köszönöm tudok a devel modulról, sokszor ki is segített, de a reg. oldalon valahogy nem sikerült működésre bírnom, pedig a jogosultságokat beállítottam.

0
0