Random tartalom címlapon

turbocsiga képe

Üdvözlet mindenkinek!

Készítek egy hirdetési weboldalt, és azt szeretném megoldani, hogy a címlapon a hirdetések ne beküldés szerinti sorrendben, hanem random jelenjenek meg. Nézetet nem hoztam külön létre a címlapnak, maradt a drupal alap címlapja, és a beküldött hirdetések itt jelennek meg.
A hollakjak.hu címen található az oldal. Volna ötletetek a megoldásra? A keresők mindenhol a nézet létrehozását -és random megjelenítés beállítását- taglalják csak.

Drupal verzió: 
sajt képe

Mert más nem nagyon van. Esetleg írhatsz rá saját modult.

0
0
turbocsiga képe

Azt gondoltam, hogy az is valamiféle view, amit a nézeteknél nem lehet elérni, de valami hátulról támadós módszerrel lehet konfigurálni. A tartalomtípus közzétételi beállításainál lenne jó esetleg egy random jelölőnégyzet.... Vagy, ha esetleg a tartalom létrehozásának a dátumát nem írná be automatikusan, és kötelezően, akkor szerintem adná a tartalmakat random.

0
0

turbocsiga

aboros képe

az alapcsomagban érkező node modul állítja elő a /node oldalt ami az alapértelmezett címlap. ez nem view, a modulba van kódolva a sorrendezés meg minden. nincs rá beállítási lehetőség.

egy nézetet kell készitened, ami majd a címlap lesz, és ott randomra állítani a sorrendezést. nem túl bonyolult művelet, mert a views modullal eleve érkezik majd egy /frontpage nézet, ami a gyári /node "másolata", azt kell csak klónoznod, aztán abban beállítani a random sorrendezést és végül annak az útvonalát megadni címlapnak.

2
0

-
clear: both;

turbocsiga képe

Ezt fogom tenni!

0
0

turbocsiga