Régi mysql, apache, php-re 6.13-as drupal telepítés

belulo képe

Sziasztok,

nagygusztav.hu, a videósorozat és az archívum alapján itthon ubuntu (Apache 2.2.11, PHP 5.2.6-3, MySQL 5.0.75) alatt ismerkedem a drupallal. Most szerettem volna telepíteni a szolgáltatómhoz is. Paraméterei: Apache 1.3.34, PHP 4.4.4-8, MySQL 4.0.24. ftp-vel feltettem a legújabb telepítőfájlokat. A böngészőből Internal Server Error-t kapok, valószínűleg a .htaccess miatt, mert ha letörlöm, akkor el tudom indítani a telepítést. Eddigi tudásom alapján a szolgáltatóhoz kell fordulnom. Kérdésem: ha ezt az akadályt le is győzzük, mivel ennyire régi verziók futnak mindenből, okozhat-e ez később problémát?
Köszönöm.
b.

Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

0
0

Nagy Gusztáv

belulo képe

örömet nem okozott. Mindenesetre köszönöm. Végigolvastam a linkelt oldalt. Az apache és a PHP még jó lenne, de a MySQL mindenképpen 4.1 vagy annál újabb kell legyen. Így egyenlőre nem tudom, mitévő legyek. A tárhely ajándék számunkra, nem fizetünk érte. Azért rákérdezek, hátha lesz upgrade. Aztán ha nem, akkor eldönthetjük, hogy szánunk-e erre évente valamit, és bérelünk valahol tárhelyet, domaint stb. De ahhoz végig kell még túrnom az archívumot :-)
Még 1x köszi, a bővített jegyzetedet várom már.
üdv, b.

0
0

belulo