Profiltípusok nem jelennek meg profil2 modul telepítése után

erika221 képe

Sziasztok!

7.14 (Localized Drupal Distribution) verzióval dolgozom, a feladat az lenne, hogy a felhasználói regisztráció során tudjak alternatív mezőket létrehozni. Egészen pontosan ha a felhasználó bejelöli, hogy céges regisztrációt szeretne, megadhassa az adószámát és még pár olyan adatot, amit egy magánszemély nem tud, ha viszont magánszemély, akkor más kiegészítő adatokat kérnék, ami meg cégnél nem kell. Keresgéltem és arra jutottam, hogy Profile2 + Conditional Fields modulok használatával lehetne megoldani.

Először egy profilt szeretnék létrehozni, de itt elakadtam. Ha jól gondolom, a modulok telepítése után meg kellene jelennie az Adminisztráció --> Felépítés részen egy Profiltípusok sornak. Na ez nem történik, pedig a szükséges modulok (Entity API, Profile2) engedélyezve vannak. Nem olvastam mást, amit engedélyeznem kellene.

Az Entity engedélyezése során leállt a folyamat, kaptam egy fehér képernyőt, amit frissítve visszajutottam a modulokhoz, így nem hiszem, hogy téves az aktiválás, illetve a jelentések között is ott van, hogy aktiválódtak a felsorolt modulok.

Kell még valamit beállítanom? Mit lenne még érdemes ellenőrizni? Esetleg más irányba kéne elindulnom?
Köszönöm előre is a segítségeteket.

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

Ez a Profile 2 modul nélkül is megoldható.

0
0

Nagy Gusztáv

erika221 képe

végül a törlés-újratelepítés segített.
Végül kihagytam a Profile 2-t.

0
0