Profiles könyvtár tartalom áthelyezése

kalmarr képe

Sziasztok,

feltelepítettem egy kész sminket, ami a profiles könyvtárban tartalmazott a sminkről modulokat. Mivel frissítésnél ezt is szoktam törölni, ezért innen kivettem a tartalmat és belemásoltam a "sites/all/modules" alá.

Viszont elő jött egy hiba, amit nem tudok megszüntetni nem pontosan tudom, hogy az adatbázisban ezt hol kellene keresnem (javítanom).

Notice: Undefined index: name system_requirements() függvényben (/var/www/virtual/domain.com/htdocs/modules/system/system.install 34 sor).
Notice: Undefined index: version system_requirements() függvényben (/var/www/virtual/domain.com/htdocs/modules/system/system.install 36 sor).
Notice: Undefined index: value theme_status_report() függvényben (/var/www/virtual/domain.com/htdocs/modules/system/system.admin.inc 2596 sor).

A hiba üzeneten kívül más hibát, hiányosságot nem tapasztalok a sminkben, a rendszerben, viszont ezt a hibát, hogyan lehetne eltüntetni (javítani)?

Köszi!

KALMI

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
kalmarr képe

Még egy hiba üzenetet is produkál a rendszer:

Notice: Undefined index: distribution_name drupal_install_profile_distribution_name() függvényben (/var/www/virtual/domain.com/htdocs/includes/install.inc 207 sor).

0
0
csakiistvan képe

Hianyzik neki a telepitett profil neve, drushbol ezt a kovetkezo parancsal tudod beallitani:

drush vset --exact -y install_profile standard

A fenti kod azt allitja be hogy a Standard profillal telepitetted a siteot, ha sajat profillal keszult, akkor ird at arra.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest