Product images rossz helyre kerülnek

Kezdő ATI képe

Sziasztok egy Über cart katalógust próbálok létrehozni. Az a problémám, hogy a termék képének a feltöltésekor valamiért nem abba könyvtárba teszi be a drupal, ahova később a termék képe mutat, hanem egy másik mappába. Tehát az látszik hogy sikerül feltölteni termék képet csak azt nem jeleníti meg utána. Az eredeti képeket csak berakja a files mappába, ahelyett hogy a files/imagecache/product_full-ba tenné. A kis képeket pedig a files/imagefield_thumbs-ba teszi ahelyett, hogy a files/imagecache/product_list-be tenné.

Hol tudom azt beállítani hogy hova kerüljenek a képek?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
eMeLA képe

A files/imagefield_thumbs-ba azt a kis képet teszi ami a beküldő űrlapon fog megjelenni (7.x-ban itt is használható az imagecache).

A files/imagecache/product_full könyvtárba az imagecache-nél beállított átméretezett képet teszi (ezt a imagecache modul kezeli, neked nincs ráhatásod).

Az, hogy az eredeti kép a files könyvtárba kerül az szerintem alapbeállítás. Használd a FileField Path modult, ekkor az CCK imagefield-ed beállító lapján megjelenik egy "FileField Path settings" fieldset, ott beállíthatsz egyedi könyvtárat tokennel együtt. pl. kepeim/[title] ekkkor ugye node-onként külön könyvtárba lesznek a képek...

Ajánlom még az pathauto + token + transliteration kombót is, és akkor a nagybetűket és ékezetes fájlneveket is ki tudod szűrni...

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

Kezdő ATI képe

Kösz, próbálkozom. Hol is találom a CCK imagefield-em beállító lapját?
Mert ezt a modult már fel kellet tennem valamihez, de nem találom a beállításait.

0
0
eMeLA képe

Van a tartalomtípusod, és annak egy al lapján vannak a mezői. Ott kell lenni egy kép (vagy fájl) típusú mezőnek...

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu