Problémák az Excerpt, Event és Flexinode modulokkal

Anonymous képe

Sziasztok!

Amatőr Drupalos vagyok, csak most kezdtem ismerkedni a 4.6.0 verzióval. Feltettem először a Flexinode, majd az Excerpt végül az Event modulokat és a következők a gondjaim:

Excerpt: csak akkor működik jól, ha a tartalom típus page(oldal) vagy story(írás). Ha a flexinode-dal csinálok egy új típust, (pl. rendezvények), akkor az excerpt által biztosított bevezető/összefoglaló mezőbe hiába írok bármit, az mindig felülíródik a node tényleges tartalmával. Ötlet?

Event: az esemény időpont megadásának lehetősége csak a story(írás) tartalom típusnál működik. Bármely más tartalom típus esetében meg sem jelennek a Start és End mezők.
Pedig az Event modulhoz a drupal.org-on ezt írják:

"The 4.6 version of this module has been completely rewritten by Aaron Welch. If you are upgrading from Drupal 4.5, please read the instructions.
It is suggested to install flexinode module for imrpoved content creation. You should install it before installing event.module. You can however just make any node type an event by chosing the correct option on the content workflow page."

A másik gond, hogy az Event modul beállítási lehetőségei "eltűnnek", ha telepítem az Event magyar fordítását, és magyar nyelvre kapcsolok. Amúgy a fordítás ellenére az Event szövegei angolok maradnak.

Összefoglalva: mintha mind az Excerpt, mind az Event csak az alap oldal és/vagy írás típussal működne együtt.

Tudtok segíteni? Mit ronthattam el? Vagy olyat akarok, amit nem lehet?

Előre is köszi

amatőr

Anonymous képe

az excerpt-tel nekem is hasonló problémáim vannak, arra én is választ keresek...

0
0
Anonymous képe

Érdemes rákeresni a problémádra... Akkor találsz érdekeset... Igaz, hogy megoldás nélkül.

0
0
Anonymous képe

Köszi, megnéztem. Szomorú vagyok...

0
0