Sziasztok!
Weboldalam, amit kezdő drupalosként szerkesztgetek: http://kokenydiszmadar.neobase.hu
A problémám az lenne, hogy a rendszer felajánlotta a drupal alapverziójának frissítési lehetőségét, így le is töltöttem a 6.24-et és FTP-n keresztül felmásoltam a "modules" könyvtárba. Sajnos sejtem, hogy nem így kellett volna telepítenem...
Most különböző hibaüzenetek fogadnak az oldalon, mely a fenti linken is megtekinthető.
Szeretném ezen hibákat valahogy megszüntetni, de ha FTP-n letörlöm a 6.24-es drupalt, akkor a neobase egy üres lapot dob a weboldalamra.
Mielőtt félreértés esne: a 6.22-es drupal mappát NEM írtam felül, csak felmásoltam mellé a modules-ba a 6.24-et.
Backup and migrate toolal már többször próbálkoztam, de valahogy sosem jött össze, visszaállítás után mindig a fent említett üres lap fogadott és sokszor csak a http://neobase.hu oldalon belépés után tudtam az oldalamat "alaphelyzetbe" állítani, így minden beállítást kezdhettem előről.
Kérlek segítsetek, ha tudtok! Bármilyen egyéb információra, ha szükségetek van, írjátok meg.
Köszi előre is,
matheus666
a neobasenél nem fogsz tudni
a neobasenél nem fogsz tudni core-t frissíteni, a modules mappába másolva pedig máshol sem.
A core frissítés lényege, hogy a core fáljokat írjuk felül.
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.
Van lehetőség a 6.22-es
Van lehetőség a 6.22-es visszaállítására, úgy, hogy ne omoljon össze az oldal?
Utána kikapcsolnám a frissítési értesítőket ...
Tudsz/tudtok ajánlani a neobase-nél jobb, ingyenes, drupal alapú tárhelyeket?
Ja és köszi a gyors választ! :)
Próbáld meg kitörölni a
Próbáld meg kitörölni a felmásolt fájlokat a modules könyvtárból.
Gazsesz
Köszi a tippet, de már a
Köszi a tippet, de már a témaindító hozzászólásban jeleztem, hogy ilyenkor üres oldal jelenik meg a webcímen. :(
no igen..
no igen..
ha lenne parancssori hozzáférés, akkor drush cc all
ha lenne phpmyadmin, akkor a cache táblák kiürítése
Ezeket ingyenes szolgáltató nem nagyon biztosít, talán meg lehet próbálni a supportnál megkérdezni, hogy milyen lehetőség van közvetlen adatbázist elérni.
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.
ftp -n torold ki amiket bemasoltal
ftp -n torold ki amiket bemasoltal, az hogy ures oldalt kapsz a drupalban az most picit mellekes. Ftp -n masoltad is fel a fajolkat az ftp -vel is birod torolni oket...