PHP hibák 6.22-ről 6.24-re frissítés után

matheus666 képe

Sziasztok!

Weboldalam, amit kezdő drupalosként szerkesztgetek: http://kokenydiszmadar.neobase.hu

A problémám az lenne, hogy a rendszer felajánlotta a drupal alapverziójának frissítési lehetőségét, így le is töltöttem a 6.24-et és FTP-n keresztül felmásoltam a "modules" könyvtárba. Sajnos sejtem, hogy nem így kellett volna telepítenem...

Most különböző hibaüzenetek fogadnak az oldalon, mely a fenti linken is megtekinthető.
Szeretném ezen hibákat valahogy megszüntetni, de ha FTP-n letörlöm a 6.24-es drupalt, akkor a neobase egy üres lapot dob a weboldalamra.

Mielőtt félreértés esne: a 6.22-es drupal mappát NEM írtam felül, csak felmásoltam mellé a modules-ba a 6.24-et.

Backup and migrate toolal már többször próbálkoztam, de valahogy sosem jött össze, visszaállítás után mindig a fent említett üres lap fogadott és sokszor csak a http://neobase.hu oldalon belépés után tudtam az oldalamat "alaphelyzetbe" állítani, így minden beállítást kezdhettem előről.

Kérlek segítsetek, ha tudtok! Bármilyen egyéb információra, ha szükségetek van, írjátok meg.

Köszi előre is,
matheus666

Drupal verzió: 
Fórum: 
szantog képe

a neobasenél nem fogsz tudni core-t frissíteni, a modules mappába másolva pedig máshol sem.
A core frissítés lényege, hogy a core fáljokat írjuk felül.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

matheus666 képe

Van lehetőség a 6.22-es visszaállítására, úgy, hogy ne omoljon össze az oldal?

Utána kikapcsolnám a frissítési értesítőket ...

Tudsz/tudtok ajánlani a neobase-nél jobb, ingyenes, drupal alapú tárhelyeket?

Ja és köszi a gyors választ! :)

0
0
gazsesz képe

Próbáld meg kitörölni a felmásolt fájlokat a modules könyvtárból.

0
0

Gazsesz

matheus666 képe

Köszi a tippet, de már a témaindító hozzászólásban jeleztem, hogy ilyenkor üres oldal jelenik meg a webcímen. :(

0
0
szantog képe

no igen..
ha lenne parancssori hozzáférés, akkor drush cc all
ha lenne phpmyadmin, akkor a cache táblák kiürítése
Ezeket ingyenes szolgáltató nem nagyon biztosít, talán meg lehet próbálni a supportnál megkérdezni, hogy milyen lehetőség van közvetlen adatbázist elérni.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

vajdasági képe

ftp -n torold ki amiket bemasoltal, az hogy ures oldalt kapsz a drupalban az most picit mellekes. Ftp -n masoltad is fel a fajolkat az ftp -vel is birod torolni oket...

0
0