PHP 5.3.0 tapasztalatok?

Nagy Gusztáv képe

Van valakinek tapasztalata PHP 5.3.0 alatti futtatásról? Kapok egy rakat warningot, de látszólag működik.

Drupal verzió: 
nemetivilmos képe

Kedves Gusztáv, nekem az XAMPP 1.7.1 csomagban PHP 5.2.9 van, ha letölteném az 5.3-at és enged frissíteni, akkor az alapnak jó lenne? Most kezdünk el egy lapot és szívesen csinálnék neki egy ilyen teszt környezetet.

0
0

Németi Vilmos - méregzöld kezdő Drupal-os

snufkin képe

Boobaa képe

Pillanatnyilag az érdekelne, hogyan lehetne azoktól a warningoktól úgy megszabadulni, hogy a hibaüzenetek megmaradjanak a képernyőn is, nem csak az adatbázisban. A rendszerszintű php.ini-ben az error_reporting  =  E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_DEPRECATED & ~E_USER_DEPRECATED sor nem elég. Van-e jobb ötletetek?

0
0
yasztibike képe

Vki nemtudna segíteni, hogy drupalhoz patch-t hogy rakok fel? Magyarul egy rövid ismertetőt, mert az angolból nemnagyon jövök ki....köszönöm!!

0
0
fox mulder képe

...legyen új téma! Annyit tudok a dologról, hogy van egy patch nevű program Linuxra (biztos Win-hez is van, nem tudom), ami a .patch kiterjesztésű fájllal az eredetit "foltozza", vagyis a megfelelő sorokba plusz tartalmat szúr be, vagy távolít el onnan. Ez teljesen független a Drupaltól. Egyébként, ha foltozni kell, az rossz jel, az esetek 90%-ában máshol kell keresni a megoldást. Egy új témában írd meg, mi a konkrét gond.

0
0

Fox Mulder

Nagy Gusztáv képe

Ugyanis foltozni kell a Drupalt, hogy PHP 5.3 alatt működjön. Én is ezzel küzdök.

Ezt találtam, nem próbáltam: http://gnuwin32.sourceforge.net/packages/patch.htm

0
0

Nagy Gusztáv

Boobaa képe

Legalábbis ami a core-t illeti; contrib területen még vannak lemaradások (például tac_lite úgy elszáll, hogy a php-5.2.10-zel egyébként jól működő oldalon nem jelenít meg egyetlen node-ot sem). Egyszóval tehát: egyelőre ha nem muszáj, de frissítsd a php-dat, ha contribot is használsz - ha meg megtennéd, minden újabb contrib éles használata előtt ajánlatos alaposan tesztelni.

Legalábbis most, és ahogy én látom.

0
0