PayPal-os sima fizetés

Piskota képe

Sziasztok!

A kovetkezo lenne a nagy dilemmam igy kezdokent:

A site amit keszitek egy jovo evi monnyuk ugy "workshop" site-ja, es online kell jelentkezniuk a joembereknek egy urlapon at. Namost az urlap bizonyos pontjan be is kell hogy fizethessek a regisztracios dijat PayPal-on at, majd folytathassak a regisztralast ha akarjak. (tortenhet kulon ablakban is a fizu, sot, tan jobb is ugy).
Persze mindezt ugy kene hogy a PayPal-os fizetesi felulet mar rogton a cel-account megfelelo adataival legyen kitoltve, juzerunknek csak a sajat adatait kelljen bepotyognie bankkartyas fizeteshez, vagy beloggolnia a Paypal accountjaba es ugy fizetni.

Namost, milyen modult ajanlotok nekem ehhez? Ehhez is Ubercartot? Merthogy en nem akarok webshopot meg shopping cartot stb...
Vagy megis kelleni fog?

Nezegettem az Ubercart 2-t 6-os Drupira, de jol latom mikor ugy latom hogy vagy hat-het tovabbi modul kell neki az Ubercarthoz?? (Pl. Token, megnememlexem mi, stb....)

Sajnos tenyleg kezd nekem ez magas lenni, es nagy szuksegem lenne segitsegre. Minel tobbet olvasok utana a neten (angolul is) annal nagyobb homaly az egesz, es mar nagyon huz a hatarido :(((

Heeeelp! :(((

Eva

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
aries képe

Talán ha rákeresnél a PayPal szóra a modulok között... Várj, segítek: http://www.google.hu/search?q=paypal+site%3Adrupal.org :I

0
0
Piskota képe

Koszi,

Jopar orat toltottem ilyen talalatok atolvasasaval. De azert koszi :-/ sokat segitet...

0
0
aries képe

Az első találati oldalon van 3 modul, amivel meg lehet oldani, amit szeretnél (a maradék meg ezekhez kiegészítő). Van mindegyiknek szép leírása. Azt hittem segítettem azzal, hogy megmutatom mely modulokat kell használnod, helyetted senki nem fogja helyetted a munkádat elvégezni, útmutatót írni, mert neked nincs időd elolvasni és kipróbálni a leírást.

0
0
Piskota képe

Aazokat is atnezem.
Nem arrol van szo hogy nincs kedvem, hanem arrol hogy harom hete mar mast sem csinalok csak guglizok-olvasok-ertelmezek-probalok-nem jo. Mostmar annyira sok informacioba utkoztem hogy nem tudtam kivalogatni melyik az amelyik nekem kell es melyik nem, es miert nem megy az amelyik szerintem nekem kene (es lehet h. kozben nem is kell).
Szoval minel tobbet olvbastam utana es bele, annal nagyobb lett a kaosz. Ehhez szerettem volna egy kis segitseget utbairanyitast, hogy mit dobjak el es helyette mire koncentraljak.
Ugyanis meg kezdo vagyok, ahogy leirtam es kisse nehezen latom at az egeszet.

Akkor a fentiekre fogok es a tobbit elfelejtem - koszi megegyszer!

0
0
Sólyom képe

Én ezt tettem fel.. Még nem próbáltam ki. Dev állapotban van, nem tudom, hogy van-e valami hibája. Majd ha ott tartok, akkor kipróbálom.

A Donation és a Simple Paypal Framework modul kell hozzá.

Szerintem ez egy jó megoldás lehet. Itt meg tudod nézni, hogy hogyan kéne működnie..

0
0

------------------------
Mint a sivatagban víz nélkül, a naptól kiszáradva, remegő hangon, alig hallhatóan kiáltok az életet jelentő nedűért: Az Örök Igazságért!

Piskota képe

Kozben sikerult beiizitani a Donations modult. Csak az a gondom hogy mivel nem adomany-funkciohoz kell, a gomb mellett megjelenik a "Donation" szoveg. Majd meg beleeasok mivel lehet ezt eltuntetni (meramugymeg nem ertek PHP-hoz :-) ).

A Simple Paypal Frameworkot mar en is neztem, csak mivel 6-os Drupi van, nem mertem a dev valtozatot felrakni ...

Egyebkent en is hasonlo helyzetbe utkoztem mint amit fgabor a http://drupal.hu/forum/paypal-donate topikban felvazolt. Az en helyzetem annyival jobb hogy nem account letrehozo oldalt kinal fel alapbol, hanem egy olyat, ahol mar ki van ugyan toltve a kedvezmenyezett nevet es az osszeget tartalmazo fejlec, de egy "tovabb" linkre kattintva hozza csak be azt az urlapot amin a kartya adatait meg lehet adni. Tulajdonkeppen pont ugy mukodik, mint azon az oldalon, amit az utolso sorodban belinkeltel:

"Szerintem ez egy jó megoldás lehet. Itt meg tudod nézni, hogy hogyan kéne működnie.."

Meg ezt kell kifiguralnom hogy hogyan lehet ezt a "tovabb"-os jatekot atugrani es rogton a kartyas fizetesi urlapra ugrani... ha ugyan lehetseges...

0
0
Prancz Ádám képe

Szia Piskota!
Ha sikerült megcsinálni adhatnál róla egy részletesebb leírást akkor nekem már még egyszerűbb dolgom lenne:-)

Köszi!

0
0
nevergone képe

Szia!

Ha kérdésed van a témával kapcsolatban, bátran tedd fel egy újonnan indított fórumtémában.
Ez a téma, amihez hozzászóltál, elég régi, elavult. Ha nagyobb eséllyel akarsz megoldást, akkor egy új témában mondd el, hogy pontosan mit szeretnél megoldani, mivel próbálkoztál eddig, milyen modulokat használsz, meg úgy kb. minden hasznosat, ami az eszedbe jut.

0
0